Belkin BoostUp Draadloze Oplader voor iPhone 7.5W Wit

Bekijk productvideo
Productcode: 49560
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Productomschrijving

Maak opladen eenvoudiger met het BOOSTUP draadloze laadstation. Belkin heeft in nauwe samenwerking met Apple een efficiënt en high-speed laadstation voor iPhones met draadloos oplaad mogelijkheid ontwikkeld. U legt uw telefoon erop en deze wordt direct opgeladen, zonder gedoe met kabels. Het hoesje van uw iPhone hoeft u hierbij niet eens te verwijderen want het BOOSTUP draadloze laadstation kan door de meeste lichte hoesjes heen opladen.

U heeft geen kabel meer nodig voor het opladen, dus u heeft ook geen last meer van een rommelige laadoplossing. Leg de iPhone eenvoudigweg op het anti-slip laadoppervlak dat ervoor zorgt dat uw apparaat goed blijft liggen tijdens het opladen. Zo blijft het opladen eenvoudig – ook bij een volle agenda.

Belkin heeft dit laadstation in nauwe samenwerking met Apple ontwikkeld voor de iPhone. Omdat het geoptimaliseerd is voor de iPhone, zal uw telefoon niet oververhit raken of onverwacht uitgaan. Het BOOSTUP draadloze laadstation van 7,5 W heeft een hoger uitgangsvermogen dan standaard Qi™-laders van 5 W en heeft geen invloed op de werking van uw iPhone.

Een groen statuslampje geeft duidelijk aan wanneer uw telefoon op de juiste plaats ligt en wordt opgeladen. Dus zodra u het groene lampje ziet branden, hoeft u zich niet meer om uw iPhone te bekommeren en kunt u zich met andere dingen bezighouden. Uw telefoon wordt opgeladen en ligt voor u klaar.

U hoeft uw toestel niet uit zijn hoesje te halen. Het Belkin BOOSTUP draadloze laadstation is namelijk zo ontwikkeld dat hij bij gebruik van de meeste lichte hoesjes gewoon uw apparaat oplaadt.

De draadloze oplader is in nauwe samenwerking met Apple gemaakt, maar is ook te gebruiken met andere smartphones die het draadloos opladen ondersteunen.

Lees meer

Specificaties

Productcode 49560
Merk Belkin
MPN F7U027vfWHT
Garantie 24 maanden
Kleur Wit
Type Lader Draadloze laders (QI)
Kabellengte Kort (tot 0,5m)
Ondersteunt Fast Charge Nee
EAN 745883746835
Toon meer

Vraag en antwoord

Hoe werkt het draadloos opladen?
Vraag van Kees
1 Antwoord

Bij het draadloos opladen hoeft er geen kabel in de telefoon geplugd te worden. De draadloze oplader zelf moet wel van stroom worden voorzien. In de oplader zelf zit een uitsparing waar een kabel met oplader in kan worden geplugd.

Als de draadloze oplader is voorzien van stroom, kan je telefoon draadloos worden opgeladen.
Antwoord van Nick

Kan ik mijn telefoon hiermee opladen als er een hoesje omheen zit?
Vraag van Wim V
1 Antwoord

Draadloos opladen van je telefoon is met een hoesje ook geen enkel probleem. Ook met een hoesje om je telefoon kun je dus gewoon draadloos opladen.
Antwoord van Nick

Heb je een vraag over dit product? Laat het ons weten! Binnen 1 werkdag ontvang je een antwoord van onze productexperts.

Stel jouw vraag

Geschikt voor

Apple

Google

Honor

HTC

Huawei

Lenovo

LG

Motorola

Nokia

Nothing

OnePlus

Oppo

Realme

Samsung

Sony

Xiaomi

Toon meer