Alle OnePlus 12R accessoires

Op deze pagina kunt u alle accessoires vinden die GSMpunt aanbiedt voor de OnePlus 12R. Of u nu op zoek bent naar een 12R hoesje, oplader of een screen protector, GSMpunt heeft het allemaal voor u. Naast deze accessoires, zijn er natuurlijk nog talloze andere OnePlus 12R accessoires voor deze telefoon.

Bescherming voor de OnePlus 12R

Om te zorgen dat de 12R er als nieuw uit blijft zien, is een 12R hoesje noodzakelijk. Want hoezeer de constructie van de 12R verbeterd is ten opzichte van zijn voorgangers, onverwoestbaar is het niet! Binnen ons assortiment accessoires vindt u een selectie van de beste hoesjes voor de 12R. Of u nu op zoek bent naar een pouch, back cover of flipcase. Bij GSMpunt vindt u het perfecte 12R hoesje er bescherming van uw toestel.

Personaliseer uw telefoon met een hoesje

Een 12R hoesje beschermt uw telefoon niet alleen tegen alle gevaren die zich voordoen tijdens het gebruik van de 12R, maar geeft uw 12R ook een stijlvol uiterlijk. Een OnePlus 12R hoesje heeft dus meerdere doeleinden. Geef uw toestel daarom een persoonlijk tintje met een van de hoesjes uit ons assortiment!

Bescherm uw scherm met een 12R screen protector

Omdat een hoesje vaak alleen de achterkant van uw OnePlus 12R beschermt, is een screen protector ook geen overbodige luxe. Binnen ons assortiment 12R accessoires vindt u daarom ook een selectie aan screen protectors. Wacht dus niet langer en bescherm uw scherm tegen krassen en andere beschadigingen met een screen protector op maat.

Handig, zo’n extra oplader!

Telefoons verbruiken steeds meer stroom en vaak zijn stand-by tijden niet langer dan een dag. Dit betekent dat u iedere nacht uw toestel moet kunnen laden. Maar als u uw 12R intensief gebruikt, kan het zijn dat de batterij al leeg is voor het einde van de dag. Het is dan ook altijd handig om een extra oplader bij de hand te hebben. Zo is een oplader in de auto en op het kantoor vrijwel onmisbaar. Bekijk ons complete assortiment 12R opladers!

Verzenden en service van de 12R accessoires

Service en klanttevredenheid staan bij GSMpunt hoog in het vaandel. Daarom is het verzenden van 12R accessoires binnen Nederland voor u helemaal gratis. Daarbij worden ook alle OnePlus 12R accessoires die voor 19:00 worden besteld, dezelfde dag nog verzonden. Mocht u nog vragen hebben over sommige 12R accessoires, twijfel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice.