Nokia G50 Screen Protectors

Hieronder vindt je de Nokia G50 screen protectors die we in het assortiment hebben. Gebruik jouw Nokia G50 zonder zorgen over krassen en beschadigingen op jouw scherm met een screen protector. Het vervangen van het touchscreen is duur en vaak lastig. Voorkom schade aan je telefoon door een screen protector te gebruiken.

Meer
Prijs

Selecteer hier binnen welke prijs-klasse je wilt zoeken

Toon resultaten
Type Screenprotector
Toon resultaten
Privacy Glass
Toon resultaten
Anti-bacterieel
Toon resultaten
Installatietray bijgeleverd
Toon resultaten
Blue Light Filter
Toon resultaten
Merk
meer merken
minder merken
Toon resultaten
Levertijd
Toon resultaten
1 - 6 van 6 | Per pagina
Filters

 1. Let op: Geen tempered glass
  Displex Universele Vloeibare Screen Protector met Nano Beschermlaag
  (5)
  Displex Universele Vloeibare Screen Protector met Nano Beschermlaag
  € 14,95
  Op voorraad

Screen protector voor jouw Nokia G50

Telefoons en tablets zijn bijna niet meer weg te denken in ons dagelijks leven. We zijn steeds meer afhankelijk van deze apparaten, waardoor het belangrijk is om jouw Nokia G50 goed te beschermen. Wanneer je net een nieuw toestel hebt aangeschaft wil je die zo mooi en netjes mogelijk houden. Dit kan natuurlijk met een stijlvol G50 telefoonhoesje. Bij sommige hoesjes wordt het beeldscherm niet beschermd, waardoor er kleine krasjes kunnen ontstaan. Wanneer je bijvoorbeeld een back cover aanschaft voor jouw Nokia G50 wordt alleen de achterkant en de zijkanten van het toestel beschermt. Het is belangrijk dat je het beeldscherm van jouw telefoon ook beschermt. Dit kan met een screen protector! Een screen protector is een dun folielaagje dat je op het scherm kunt plakken van jouw Nokia G50. Een Nokia G50 screen protector beschermt de display tegen kleine krasjes, viezigheid en vettige vingers, waardoor je langer van jouw toestel kunt genieten.

Verschillende soorten screen protectors

Veel screen protectors zijn nauwelijks te zien doordat deze vaak gemaakt zijn van ultra transparant materiaal. De meeste screen protectors beschikken over een flexibele harde bovenlaag dat jouw beeldscherm effectief beschermt tegen kleine krasjes. We proberen voor elk toestel een breed assortiment screen protectors samen te stellen. Screen protectors zijn er in verschillende soorten. Zo zijn er universele screen protectors, op maat gemaakte screen protectors en voor sommige toestellen ook Tempered Glass screen protectors.

Op maat gemaakte Nokia G50 screen protectors

Voor vrijwel iedere telefoon hebben wij een screen protector die specifiek op maat gemaakt is. Dit betekent dat de screen protector precies past op de beeldscherm van jouw telefoon en voorzien is van de benodigde uitsparingen. Het voordeel van een op maat gemaakte Nokia G50 screen protector is dat de screen protector is uiteraard dat deze niet op maat geknipt hoeft te worden. Bij de productomschrijving van de screen protector kun je kijken of de screen protector specifiek is gemaakt voor jouw Nokia G50.

Tempered Glass

Voor de meeste populaire telefoons bieden wij een assortiment Tempered Glass aan. Tempered Glass vormt een tweede glas over jouw beeldscherm. Tempered Glass is ook daadwerkelijk gemaakt van glas. Door gebruik van de laatste technologieën zijn er eigenschappen gecreëerd die jouw beeldscherm perfect beschermen. Wanneer je jouw Nokia G50 laat vallen zal waarschijnlijk jouw Tempered Glass breken en niet jouw beeldscherm. Dit zal bij een normale screen protector niet het geval zijn. Bieden wij de Tempered Glass nog niet aan voor de Nokia G50? Aarzel dan niet om even contact op te nemen met onze klantenservice!

Vragen over de Nokia G50 screen protectors?

Heb je vragen over de Nokia G50 screen protectors uit ons assortiment? Aarzel dan niet om contact op te nemen met de productexperts van onze klantenservice. Zij helpen je graag verder bij het vinden van de juiste screen protector voor jouw Nokia G50. Ook vragen over compatibiliteit met G50 hoesjes kun je kwijt bij onze productexperts.

Filters