Originele ZAGG Hoesjes

Hoewel Zagg zijn bekendheid heeft gekregen door het ontwikkelen van zeer sterke screen protectors, ontwikkeld het bedrijf nu ook zeer sterke hoesjes en handige toetsenborden. Binnen ons assortiment Zagg hoesjes vindt u compleet overzicht van alle beschikbare hoezen en toetsenborden die deze Amerikaanse producent op de markt heeft.

Gebruik de filters in het linker menu om eenvoudig het perfecte Zagg hoesje voor uw telefoon of tablet te vinden. Ook kunt u hieronder gebruik maken van een handige zoekfunctie, waarbij u door het zoeken naar uw toestel, direct een overzicht met geschikte Zagg hoesjes te zien krijgt.

Meer
Zoek jouw toestel
Zoek jouw toestel
Prijs

Selecteer hier binnen welke prijs-klasse u wilt zoeken

Toon resultaten
Kleur
Toon resultaten
Type Hoesje
Toon resultaten
Materiaal Materiaal Van welk materiaal is het product gemaakt?
Toon resultaten
Ruimte voor Pasjes
Toon resultaten
Sleep/Wake
Toon resultaten
Met Venster
Toon resultaten
Dikte van hoesje
Toon resultaten
Met Koord
Toon resultaten
Soort Printje
Toon resultaten
Geschikt voor MagSafe
Toon resultaten
Levertijd
Toon resultaten
1 - 9 van 9 | Per pagina
Filters

Over Zagg

In 2005 werd de eerste Zagg screenprotector ontwikkeld door iemand die graag zijn horloge wou beschermen tegen krassen en deuken. De screen protector die ontwikkeld was doormiddel van stevig materiaal dat ook gebruikt word door het leger ter bescherming van helikopter wieken, was een groot succes. Zagg is in enkele jaren uitgegroeid tot een van de grootste screenprotector fabrikanten in Amerika.

Tegenwoordig zijn naar de screen protectors ook meer accessoires die Zagg ontwikkeld voor tablets en telefoons. Zo is Zagg een voorloper op het gebiedt van toetsenbord hoezen voor tablets en ook beschermhoesjes voor smartphones. Op deze pagina vindt u dan ook alle Zagg hoesjes die verkrijgbaar zijn binnen Europa.

Zagg hoesjes

Zagg toetsenborden

Zagg was een van de eerste producenten om hoogwaardige toetsenborden te ontwikkelen voor tablets en smartphones. De toetsenborden van Zagg zijn draadloos te koppelen met uw tablet of telefoon via Bluetooth. Het brede assortiment en handige oplossingen maakt dat Zagg een voorloper is op het gebiedt van tablet toetsenborden. Lees meer over de toetsenborden van Zagg, door meer te ontdekken op de productpagina’s waarnaar wij hierboven linken.

Zagg toetsenborden

Advies op maat

Wilt u advies over Zagg hoesjes of toetsenborden? Dan kunt u gerust contact opnemen met onze klantenservice. Binnen onze klantenservice zijn productexperts die u alle vragen over de producten van Zagg en de compatibiliteit hiervan kunnen beantwoorden.

U kunt ook gebruik maken van de handige filters aan de linker zijde van deze pagina om snel en eenvoudig het juiste Zagg hoesje te vinden.