OnePlus Opladers

De opladers van OnePlus mogen uiteraard niet ontbreken in ons assortiment. Daarom vindt u hieronder alle beschikbare opladers van OnePlus. Mocht het voorkomen dat uw tablet of telefoon weer zo snel leeg is, kan een extra lader van OnePlus uitkomst bieden. Zo zou een OnePlus oplader perfect kunnen dienen als extra oplader op het kantoor.

Via het linker menu kunt u eenvoudig filteren binnen het assortiment OnePlus opladers. U kunt hier onder meer filteren op levertijd, kleur en type lader. Wilt u advies over de aanschaf van een OnePlus oplader? Neem dan gerust contact op met onze productexperts. Bekijk ook onze algemene oplader pagina om ons complete assortiment opladers te ontdekken.

Lees meer
Zoek uw toestel
Zoek uw toestel
Filter op
Prijs

Selecteer hier binnen welke prijs-klasse u wilt zoeken

Toon resultaten
Kleur
Toon resultaten
Type Lader Type Lader Bent u op zoek naar een thuislader? of een powerbank voor onderweg? Selecteer hieronder het Type lader dat u zoekt.
Toon resultaten
Laadaansluiting
Toon resultaten
Ondersteunt Fast Charge
Toon resultaten
Kabellengte
Toon resultaten
Levertijd
Toon resultaten
1 - 2 van 2 | Per pagina
 1. USB-C
  Originele OnePlus Fast Charge Autolader met USB-C kabel (1M)
  Originele OnePlus Fast Charge Autolader met USB-C kabel (1M)

  Ga op pad met de superieure fast charge ervaring. Gemaakt van éénzelfde laag aluminium, de zacht gebogen en herkenbare zwarte afwerking maken de OnePlus autolader even aangenaam voor het oog als voor het gebruik. Door de Dash Charge snellaad functie is uw OnePlus smartphone is binnen een half uur van 0 tot 60% opgeladen.

  USB-C | Autoladers | Middellang (tot 1,25m) | Rood | Zwart

  € 34,95
  Dit product is op
  voorraad
 2. Originele OnePlus Fast Charge Power Adapter Wit
  Originele OnePlus Fast Charge Power Adapter Wit

  De OnePlus Fast Charge Power Adapter is op een verrassend intelligente manier ontworpen. De circuits zijn ingebouwd in de adapter zelf, zo wordt de warmte reeds verspreid voor het je OnePlus smartphone bereikt. Dit betekent sneller, veiliger, en koeler opladen, dat nooit vertraagd. Met de output van 5V/4A is uw OnePlus in no time opgeladen.

  220V Laders | Geen kabel meegeleverd | Wit

  € 24,95
  Dit product is op
  voorraad
Klik hier voor de resultaten