4smarts Headsets

Geniet van uw favoriete muziek waar en wanneer u wilt, met een kwaliteits-headset van 4smarts! Ook voor het handsfree bellen biedt 4smarts een selectie van headsets die uitgerust zijn met een microfoon. Kortom: de perfecte 4smarts headset vindt u hier.

Uiteraard bieden wij ook een ruim assortiment headsets van andere merken. Bekijk hiervoor ons complete overzicht aan headsets of Bluetooth headsets. Binnen het onderstaande assortiment 4smarts headsets kunt u ook eenvoudig filteren via het linker menu. Zo kunt u onder meer filteren op draagstijl, kleur, levertijd en volumeregeling. Gebruik de filters om snel en eenvoudig de 4smarts headset te vinden die bij u past.

Lees meer
Filter op
Prijs

Selecteer hier binnen welke prijs-klasse u wilt zoeken

Toon resultaten
Kleur
Toon resultaten
Draagstijl Draagstijl Heeft u een voorkeur voor een headset die op een bepaalde manier op, over of in het oor valt? Selecteer hieronder dan de eigenschap van uw keuze.
Toon resultaten
Microfoon Microfoon Met een microfoon kunt u bellen en gebeld worden via dit product. Zonder microfoon is het mogelijk om naar muziek te luisteren, maar bellen is dan geen optie.
Toon resultaten
Volumeregeling Volumeregeling Hiermee kunt u de volume van een gesprek of van uw muziek regelen.
Toon resultaten
Levertijd
Toon resultaten
1 - 1 van 1 | Per pagina
 1. 4Smarts Melody Headset met USB Type-C Aansluiting Wit

  4Smarts Melody Headset met USB Type-C Aansluiting Wit

  4Smarts Melody Headset met USB Type-C Aansluiting Wit

  Met 4Smarts Melody Headset met USB Type-C aansluiting wordt u niet geheel afgesloten van de buitenwereld, maar geniet u wel optimaal van uw muziek!In-EarDe 4Smarts Melody Headset met USB Type-C aansluiting is voor het oor ontworpen. Het design zorgt voor een aangename pasvorm. Het geluid of

  € 19,95
  Dit product is op
  voorraad
Klik hier voor de resultaten