Alle Lenovo Tab M10 Plus / FHD Plus accessoires

Voor de Lenovo Tab M10 Plus / FHD Plus biedt GSMpunt veel verschillende accessoires aan. Via deze pagina vindt u alle accessoires die geschikt zijn voor uw toestel. Naast de op maat gemaakte accessoires, zijn er ook veel universele accessoires. Bij accessoires kunt u denken aan een Tab M10 Plus / FHD Plus hoesje, oplader of een screen protector. Bent u op zoek naar een Tab M10 Plus / FHD Plus hoesje? Dan kunt u deze eenvoudig vinden bij de categorie hoesjes. Is uw Tab M10 Plus / FHD Plus oplader kapot? Dan kunt u onder de categorie opladers eenvoudig een nieuwe oplader vinden.

Geen beschadigde Lenovo Tab M10 Plus / FHD Plus

Een nieuwe Tab M10 Plus / FHD Plus is een mooie Tab M10 Plus / FHD Plus. U vindt het ongetwijfeld belangrijk dat uw Lenovo Tab M10 Plus / FHD Plus er zo lang mogelijk als nieuw uitziet. Hiervoor is bescherming erg belangrijk. Het beschermen van uw telefoon kunt u doen met een hoesje en een screen protector. Vooral bij de hoesjes waarbij het scherm niet bedekt is, raden wij het gebruik van een screen protector altijd aan!

Een hoesje biedt uw toestel niet alleen bescherming, maar het kan er ook voor zorgen dat uw telefoon een totaal ander uiterlijk krijgt. Hierdoor is uw Lenovo Tab M10 Plus / FHD Plus toch een beetje anders dan dat deze zou zijn zonder hoesje. Hier kunt u lederen hoesjes vinden, die zorgen voor een zakelijke uitstraling. Deze hoesjes zijn in verschillende soorten te bestellen. De meest bekende hoesjes zijn de flip cases en de back covers. Als u een meer speelse uitstraling wilt geven aan uw telefoon, is een TPU hoesje misschien iets voor u. Deze Tab M10 Plus / FHD Plus hoesjes geven uw telefoon een persoonlijk tintje.

Lenovo Tab M10 Plus / FHD Plus screen protector

Een krasje op uw Tab M10 Plus / FHD Plus is snel gemaakt. Met een screen protector zorgt u ervoor, dat er geen krassen op het scherm van uw Lenovo Tab M10 Plus / FHD Plus komen. Het scherm zal er altijd uit zien als nieuw, zonder dat het opvalt dat er een Tab M10 Plus / FHD Plus screen protector op uw scherm is geplaatst. De screen protectors zijn doorzichtig, waardoor alles op het scherm goed zichtbaar blijft. Ook het materiaal waarvan de Tab M10 Plus / FHD Plus screen protector gemaakt is, zorgt er niet voor dat uw Lenovo Tab M10 Plus / FHD Plus moeilijker te bedienen is.

Zorgeloos onderweg

Is de Lenovo Tab M10 Plus / FHD Plus batterij bijna leeg, maar hebt u geen tijd om uw Tab M10 Plus / FHD Plus op te laden? Dan is een power bank een perfecte oplossing. Hiermee kunt u uw Lenovo Tab M10 Plus / FHD Plus ook onderweg opladen, en komt u nooit met een lege accu te zitten. Ook kan zo’n oplader als reserve oplader gebruikt worden. Bijvoorbeeld voor in uw tas of auto. Met een reserve oplader hoeft u nooit bang te zijn dat uw Tab M10 Plus / FHD Plus niet meer gebruikt kan worden.

Service en verzenden

Ook voor de Lenovo Tab M10 Plus / FHD Plus accessoires willen wij u graag een goede service bieden. Wanneer u Tab M10 Plus / FHD Plus accessoires hebt besteld en betaald voor 19:00 uur, worden de Lenovo Tab M10 Plus / FHD Plus accessoires dezelfde dag nog verzonden. Binnen Nederland is het verzenden helemaal gratis.

Voor verder vragen, kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met onze klantenservice.