Shop met korting! Vakantiegeld sale logo Shop met korting!
Vakantiegeld sale

Alle Kobo Libra Colour accessoires

Op deze pagina kunt u alle accessoires vinden die GSMpunt aanbiedt voor de Kobo Libra Colour. Of u nu op zoek bent naar een Libra Colour hoesje, oplader of een screen protector, GSMpunt heeft het allemaal voor u. Naast deze accessoires, zijn er natuurlijk nog talloze andere Kobo Libra Colour accessoires voor deze telefoon.

Bescherming voor de Kobo Libra Colour

Om te zorgen dat de Libra Colour er als nieuw uit blijft zien, is een Libra Colour hoesje noodzakelijk. Want hoezeer de constructie van de Libra Colour verbeterd is ten opzichte van zijn voorgangers, onverwoestbaar is het niet! Binnen ons assortiment accessoires vindt u een selectie van de beste hoesjes voor de Libra Colour. Of u nu op zoek bent naar een pouch, back cover of flipcase. Bij GSMpunt vindt u het perfecte Libra Colour hoesje er bescherming van uw toestel.

Personaliseer uw telefoon met een hoesje

Een Libra Colour hoesje beschermt uw telefoon niet alleen tegen alle gevaren die zich voordoen tijdens het gebruik van de Libra Colour, maar geeft uw Libra Colour ook een stijlvol uiterlijk. Een Kobo Libra Colour hoesje heeft dus meerdere doeleinden. Geef uw toestel daarom een persoonlijk tintje met een van de hoesjes uit ons assortiment!

Bescherm uw scherm met een Libra Colour screen protector

Omdat een hoesje vaak alleen de achterkant van uw Kobo Libra Colour beschermt, is een screen protector ook geen overbodige luxe. Binnen ons assortiment Libra Colour accessoires vindt u daarom ook een selectie aan screen protectors. Wacht dus niet langer en bescherm uw scherm tegen krassen en andere beschadigingen met een screen protector op maat.

Handig, zo’n extra oplader!

Telefoons verbruiken steeds meer stroom en vaak zijn stand-by tijden niet langer dan een dag. Dit betekent dat u iedere nacht uw toestel moet kunnen laden. Maar als u uw Libra Colour intensief gebruikt, kan het zijn dat de batterij al leeg is voor het einde van de dag. Het is dan ook altijd handig om een extra oplader bij de hand te hebben. Zo is een oplader in de auto en op het kantoor vrijwel onmisbaar. Bekijk ons complete assortiment Libra Colour opladers!

Verzenden en service van de Libra Colour accessoires

Service en klanttevredenheid staan bij GSMpunt hoog in het vaandel. Daarom is het verzenden van Libra Colour accessoires binnen Nederland voor u helemaal gratis. Daarbij worden ook alle Kobo Libra Colour accessoires die voor 19:00 worden besteld, dezelfde dag nog verzonden. Mocht u nog vragen hebben over sommige Libra Colour accessoires, twijfel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice.