Twelve South Compass Stand Tablethouder Voor In Huis Zwart

Productcode: 46775
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Productomschrijving

De Compass Stand van Twelve South is een slimme, multifunctionele stand welke werkt met elke iPad, dus ook iPad Air en iPad Mini. Deze compacte stand dient als een stabiele stand om uw iPad in portrait of landscape mode te gebruiken. U kunt het gebruiken voor handsfree video kijken, of u verplaatst de tweede poot zodat u comfortabel kunt typen. De Compass is vervaardigd uit hoogwaardig staal en wordt geleverd met een zachte sleeve voor bescherming onderweg.

Portrait mode

Veel mensen gebruiken FaceTime op de iPad, dit gebeurt meestal in landscape mode waardoor u niet volledig in beeld komt. Met de hoge stand van de Twelve South Compass Stand kunt u FaceTime gebruiken in portrait mode, zo wordt u goed in beeld gebracht en kunt u genieten van meer comfort wanneer u aan het chatten bent.

Drie poten voor meer stabiliteit

Het is eigenlijk basis geometrie; de langere, bredere hoek van de Twelve South Compass is stabieler dan cases en covers waar de stands worden gevouwen.U zult geen zorgen maken over het omvallen van uw iPad wanneer u op uw scherm tikt. Het achterste been werkt net als een auto deur, zet hem open en hij blijft open, sluit het en het blijft dicht.

Uit de gevarenzone

Nog een functie waar de Twelve South Compass over beschikt is de verhoging van de stand, uw iPad raakt de grond niet. Wanneer u kookt, een taart maakt, of met vloeistof aan het werk bent is uw iPad veilig tegen spatten en viezigheden.

Films, series, of YouTube video's

Wanneer u uw iPad in landscape mode op de Twelve South Compass Stand zet kunt u onder een comfortabele kijkhoek al uw favoriete films, series, en YouTube video's bekijken. Door de rubberen onderkant van poten heeft de Compass een goede grip waardoor deze goed op zijn plek blijft staan.

Lees meer

Specificaties

Productcode 46775
Merk Twelve South
MPN 12-1314
Garantie 6 maanden
Kleur Zwart
Montage van houder Overig
Montage van toestel Overig
Draadloos opladen Nee
EAN 811370020471
Toon meer

Vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Vul dan hieronder uw gegevens in, en stel uw vraag. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Stel een vraag
Klik hier voor de resultaten