iPad Air 2 Kabels

Hieronder staan de kabels die we voor de Apple iPad Air 2 in het assortiment hebben. Met deze kabels kunt u muziek en foto's naar uw Apple iPad Air 2 uploaden, contacten synchroniseren of backuppen en uw telefoon via USB opladen.

Meer
Prijs

Selecteer hier binnen welke prijs-klasse u wilt zoeken

Toon resultaten
Kabellengte
Toon resultaten
Tweede Aansluiting
Toon resultaten
Kleur
meer kleuren
minder kleuren
Toon resultaten
Type Kabel
Toon resultaten
Merk
meer merken
minder merken
Toon resultaten
Levertijd
Toon resultaten
1 - 60 van 182 | Per pagina
Filters

 1. Lightning
  Stofdichte Plug (2-Pack) voor Lightning poort Zwart
  (13)
  Stofdichte Plug (2-Pack) voor Lightning poort Zwart
  € 6,95
  Op voorraad

Alle Apple iPad Air 2 kabels speciaal voor u

Hierboven kunt u alle kabels vinden voor de Apple iPad Air 2. De meeste kabels die worden aangeboden zijn data kabels. Zo'n data kabel is op meerdere manieren te gebruiken. Veel mensen die een data kabel in hun bezit hebben gebruiken deze om hun Apple iPad Air 2 op te laden. Hoewel zo'n kabel ook standaard bij deze toetel wordt geleverd, komt het vaak voor dat deze data kabel kapot gaat of kwijt raakt. Ook is een reserve oplader voor uw iPad Air 2 erg handig.

Uw iPad Air 2 opladen of data overzetten

Wanneer u veel data, zoals foto's, video's of andere bestanden op uw toestel opslaat, komt er een tijd dat het geheugen vol is. Natuurlijk is het zonde om deze data zomaar te verwijderen. Met een data kabel kunt u deze data vanaf uw Apple iPad Air 2 overzetten naar een computer of laptop, zodat het geen ruimte meer in beslag neemt op uw toestel.

Een Apple iPad Air 2 opladen met een data kabel

Zoals al eerder vermeld kunt u uw toestel ook opladen met een data kabel. Een data kabel heeft aan een zijde een USB aansluiting. Wanneer u deze verbindt met een adapter hebt u een volledige oplader. Deze adapters kunt u vinden bij de Apple iPad Air 2 opladers. Kabels zijn er in verschillende lengtes, merken en kleuren. Hierdoor kunt u de perfecte kabel bestellen voor uw toestel. Let op! Niet elk Apple iPad Air 2 hoesje hoeft per se een uitsparing te hebben voor een data kabel. Wij raden u aan om hier zeker rekening mee te houden tijdens het bestellen van een tablet- of telefoonhoesje.

Vragen over een Apple iPad Air 2 data product?

Wanneer u vragen hebt over een bepaald data product voor dit toestel dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. We doen altijd ons best om u zo goed mogelijk te helpen zodat u het juiste product besteld voor uw iPad Air 2.

Filters