Sony DK31 Xperia Z1 Magnetisch Oplaaddock

Bekijk productvideo
Productcode: 46767
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Productomschrijving

De Sony DK31 Xperia Z1 Magnetische Oplaaddock is een geweldige oplader voor de Sony Xperia Z1. Geen gedoe meer met kabels door draadloos opladen. De Dk31 is ook heel handig te gebruiken als houder voor op bijvoorbeeld uw bureau, zodat u nooit meer iets hoeft te missen.

De Sony DK31 Xperia Z1 Magnetische Oplaaddock maakt gebruik van een magnetisch verbindingsstuk. Hierdoor is het mogelijk uw Sony Xperia Z1 met één hand goed in de dock te plaatsen. De magneet trekt de oplaadpoort vanzelf naar het goede punt, zodat de verbinding tot stand komt. Geen gedoe met precieze plaatsing dus.

Natuurlijk is het heel begrijpelijk, als u uw Sony Xperia Z1 wilt beschermen met een case. Daarom worden er extra inzetstukken meegeleverd, zodat uw Xperia Z1 er met case en al in past.Sony DK31 Z1 Magnetisch Oplaaddock

De Sony DK31 Z1 Magnetische Oplaaddock is zo ontworpen, dat wanneer uw Xperia Z1 zich in de dock bevindt, hij zo gedraaid is dat u het scherm onder een prettige invalshoek ziet. Zo kunt u, terwijl uw Xperia Z1 oplaadt, nog gewoon uw berichten blijven bekijken of bijvoorbeeld een video bekijken zonder het gevaar te lopen dat uw smartphone omvalt. Hij staat stevig en stabiel in zijn DK31 Oplaaddock

Sony DK31 Xperia Z1 Magnetisch Oplaaddock in het kort

  • Draadloos opladen
  • Magnetisch verbindingsstuk
  • Extra inzetstukken
  • Prettige kijkhoek
  • Speciaal voor de Sony Xperia Z1

Deze cradle is gemaakt om uw Sony Xperia Z1 te plaatsen. Er is rekening gehouden met een dunne case, maar als u een wat dikker hoesje gebruikt om uw Sony Xperia Z1, dan kan het zijn dat deze combinatie niet past in de cradle.

Lees meer

Specificaties

Productcode 46767
Merk Sony
MPN DK31
Garantie 6 maanden
Montage van houder Bureau
Montage van toestel Magnetisch
EAN 7311271433545
Toon meer

Vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Vul dan hieronder uw gegevens in, en stel uw vraag. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Stel een vraag
Klik hier voor de resultaten