Ringke Air Apple iPhone 12 Pro Max Hoesje Transparant Zwart

Productcode: 76729
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Productomschrijving

Voorzie je Apple iPhone 12 Pro Max van een stijlvolle allround bescherming met dit Ringke Air Hoesje. Het Ringke Air Hoesje is dun, licht en transparant waardoor het minimaal volume of belemmering toevoegt aan het stijlvolle design van de Apple iPhone 12 Pro Max.

Bescherming

Het Ringke Air Hoesje is vervaardigd uit één stuk TPU materiaal waardoor er een optimale bescherming voor je Apple iPhone 12 Pro Max ontstaat. Het TPU materiaal functioneert namelijk als een schokabsoberende bumper, waardoor de impact van een schok of stoot zoveel mogelijk wordt tegengehouden en niet schade aanricht op je iPhone. Verder is het Ringke Air Hoesje voorzien van de door Ringke zelf ontwikkelde, speciale nano-coating. Dankzij deze coating blijven er geen vlekken, vingerafdrukken of krassen achter op het hoesje. 

Design

Het Ringke Air Hoesje is volledig transparant en erg dun waardoor het originele design van het toestel zo goed mogelijk zichtbaar blijft. Het Ringke Air Hoesje is zo ontworpen, dat het eenvoudig te installeren is. Dankzij het flexibele TPU materiaal vormt het Ringke Air Hoesje zich namelijk optimaal naar het toestel, waardoor een perfecte pasvorm gegarandeerd is. Om de belangrijke functies van de iPhone 12 Pro Max te behouden, heeft Ringke de zogenaamde Active Touch technologie toegepast op het Ringke Air Hoesje. Hierdoor zijn de knoppen volledig beschermd, maar toch optimaal te gebruiken .

Voordelen van het Ringke Air Apple iPhone 12 Pro Max Hoesje Flexibel TPU:

  • Volledig transparant
  • Flexibel en eenvoudig te installeren
  • Optimale bescherming tegen schade
  • Voorzien van anti-kras coating
  • Active Touch technologie toegepast

Officiële Ringke distributeur.

GSMpunt is een officiële Ringke distributeur.

Dit betekent dat wij door Ringke geselecteerd zijn om de hoogwaardige producten van dit merk te verkopen. Bij ons is dan ook een uitgebreid assortiment te verkrijgen aan Ringke accessoires, zoals o.a. de Ringke Fusion, Air en Onyx Hoesjes, maar ook de ID Glass en Dual Easy Screenprotectors en bijvoorbeeld de Auto Houders van dit merk.

Bij ons maak je tot slot dan ook volledig aanspraak op de fabrieksgarantie van Ringke. Bekijk ons assortiment Ringke accessoires en bestel jouw Ringke product vandaag nog!

Lees meer

Specificaties

Productcode 76729
Merk Ringke
MPN ARAP0038
Garantie 12 maanden
Kleur Zwart, Transparant
Materiaal TPU
Type Hoesje Back Cover
Vervangt de backcover Nee
Ruimte voor Pasjes Nee
Waterdicht Nee
Sleep/Wake Nee
Met Venster Nee
Sluiting Geen
Gewicht 31 gram
EAN 8809758101111
Toon meer

Voordeelbundels

Combinatie met screen protector
Rosso Apple iPhone 12 Pro Max 9H Tempered Glass Screen Protector

Ringke Air Apple iPhone 12 Pro Max Hoesje Transparant Zwart Rosso Apple iPhone 12 Pro Max 9H Tempered Glass Screen Protector -12%
€ 23,90 € 22,71
Wijzig bundel
Niet leverbaar

Vraag en antwoord

Kan je ook een tempered glass combineren met dit hoesje?
Vraag van Linda
1 Antwoord

Ja dat is geen probleem. Alle screenprotectors binnen ons assortiment zijn goed te combineren met dit back cover hoesje.
Antwoord van Eleon

Heb je een vraag over dit product? Laat het ons weten! Binnen 1 werkdag ontvang je een antwoord van onze productexperts.

Stel jouw vraag

Geschikt voor

  1. Apple iPhone 12 Pro Max
    Apple iPhone 12 Pro Max