Otterbox Symmetry Case Microsoft Surface Pro 3 Slate Grey

Bekijk productvideo
Productcode: 21407
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Alternatieven

Meer alternatieven

Productomschrijving

Otterbox staat bekend om zijn sterke beschermhoezen die optimale bescherming bieden, maar een soms wat lomp uiterlijk hebben. Hierom heeft Otterbox de Symmetry lijn ontwikkeld, waarbij de optimale bescherming een prachtig design heeft gekregen.

Deze Symmetry beschermhoes voor de Surface Pro 3 is opgebouwd uit twee lagen bescherming. Het twee-laags design van de Symmetry case bestaat uit een hard buitenschild en een zachte siliconen binnenlaag dat schokken absorbeert. Deze twee lagen zijn bij de productie al in de mal aan elkaar verbonden. Dit zorgt er voor dat de twee lagen een solide constructie vormen die optimale bescherming biedt voor de Microsoft Surface Pro 3!

Naast bescherming, heeft Otterbox ook veel oog gehad voor het design van deze Symmetry case voor de Microsoft Surface Pro 3. De harde buitenlaag van deze Symmetry case beschikt over een prachtige bedrukking en de siliconen binnenlaag beschikt over een mooie accentkleur. Verder heeft de case een handige ingebouwde standaard en is de case compatibel met een toestenbord of dockingstation, zodat u uw werkefficiëntie kunt maximaliseren.

Wacht dus niet langer, maar voorzie uw Microsoft Surface Pro 3 met een sterke Otterbox Symmetry case en bescherm uw smartphone in stijl!

Otterbox Symmetry Case Surface Pro 3 in het kort:

  • Stijlvol design
  • Slanke vormgeving
  • Voorzien van handige uitsparingen
  • Optimale bescherming
  • Ingebouwde standaard
  • Compatibel met toetsenbord of dockingstation
  • Speciaal design voor de Surface Pro 3

Otterbox Authorized Reseller

Officiële Otterbox Reseller.

GSMpunt is een officiële Otterbox Reseller. Dit betekent dat wij door Otterbox geselecteerd zijn om de hoogwaardige producten van dit merk te verkopen. Bij ons vindt u dan ook het complete assortiment dat Otterbox verkoopt in Europa. Wij houden grote voorraden van alle bekende series zoals de Defender, Commuter, Preserver en vele andere.

Otterbox staat bekend om de superieure kwaliteit cases die in elke omgeving de beste bescherming bieden. Ook biedt Otterbox een van de beste garantie regelingen tegen gebreken in de industrie. Bij aanschaf van een Otterbox case bij GSMpunt, maakt u volledige aanspraak op deze garantie.


OtterBox Authorized Reseller

Officiële OtterBox Reseller.

GSMpunt is een officiële OtterBox Reseller. Dit betekent dat wij door OtterBox geselecteerd zijn om de hoogwaardige producten van dit merk te verkopen. Bij ons vind je dan ook het complete assortiment dat OtterBox verkoopt in Europa. Wij houden grote voorraden van alle bekende series zoals de Defender, Commuter, Symmetry en vele andere.

OtterBox staat bekend om de superieure kwaliteit cases die in elke omgeving de beste bescherming bieden. Ook biedt OtterBox een van de beste garantie regelingen tegen gebreken in de industrie. Bij aanschaf van een OtterBox case bij GSMpunt, maak je volledige aanspraak op deze garantie.

Lees meer

Specificaties

Productcode 21407
Merk OtterBox
MPN 77-52004
Garantie 24 maanden
Materiaal Siliconen, Hard Plastic
Type Hoesje Back Cover
Kleur Grijs, Transparant
Vervangt de backcover Nee
Ruimte voor Pasjes Nee
Waterdicht Nee
Sleep/Wake Nee
Met venster Nee
Sluiting Geen
Gewicht 602 gram
Lengte 21 mm
Breedte 30 mm
Hoogte 3 mm
EAN 0660543381754
Toon meer

Vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Vul dan hieronder uw gegevens in, en stel uw vraag. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Stel een vraag

Geschikt voor

  1. Microsoft Surface Pro 3
    Microsoft Surface Pro 3
Reminder image

Bekijk alle Microsoft Surface Pro 3 Hoesjes

19368 Verschillende modellen

x