Otterbox MySymmetry Case Apple iPhone 5/5S Sorbet Crystal

Bekijk productvideo
Productcode: 18649
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Alternatieven

Alle Hoesjes

Productomschrijving

Uw iPhone 5/5S is een verlenging van uw stijl. De MySymmetry hoesjes van Otterbox maken het mogelijk om uw Apple iPhone 5/5S nog verder te personaliseren en uw eigen stijl weer te geven op een nieuwe manier. De transparante achterzijde van deze Otterbox MySymmetry, geeft zicht op de prachtige verwisselbare design inserts. U kunt natuurlijk ook de desing inserts verwijderen, waardoor u zicht krijgt op het prachtige design van de Apple iPhone 5/5S.

MySymmetry

MySymmetry is een variant op de standaard Symmetry hoes. Waarbij de standaard Symmetry hoes al beschikte over een stijlvol en relatief slank design, gaat de MySymmetry collectie verder. U kunt namelijk eindelijk personaliseren door de transparante achterkant van de MySymmetry case!

MySymmetry Case Apple iPhone Hoesje

Slimme Constructie

De Otterbox MySymmetry Case voor de Apple iPhone 5/5S is opgebouwd uit twee lagen. De buitenste laag is van een hard polycarbonaat, wat het geheel een solide constructie biedt. Ook biedt deze harde buitenlaag bescherming tegen vallen, waarbij het de kracht van de val verdeelt over de gehele constructie. De binnenzijde is vervaardigd van een zacht siliconen materiaal dat schokabsorberend werkt. De siliconen binnenkant en polycarbonaten buitenschil zijn in een mal gegoten, waardoor deze een stevige constructie vormen.

Stijlvolle bescherming

De MySymmetry case voor de Apple iPhone 5/5S is verkrijgbaar in meerdere stijlvolle designs. U kunt deze case ook verkrijgen in de standaard Symmetry uitvoering, met speciale printjes en in opmerkelijke kleuren.

De Otterbox MySymmetry Case Apple iPhone 5/5S in het kort:

  • Officieel Otterbox product
  • Optimale bescherming voor uw Apple iPhone 5/5S
  • Uitsparingen voor knoppen en poorten
  • Vervaardigd uit twee materialen (siliconen en polycarbonaat)
  • Slank en broekzakvriendelijk design
  • Verkrijgbaar in meerdere stijlvolle designs
  • Transparantie achterkant

Otterbox Authorized Reseller

Officiële Otterbox Reseller.

GSMpunt is een officiële Otterbox Reseller. Dit betekent dat wij door Otterbox geselecteerd zijn om de hoogwaardige producten van dit merk te verkopen. Bij ons vindt u dan ook het complete assortiment dat Otterbox verkoopt in Europa. Wij houden grote voorraden van alle bekende series zoals de Defender, Commuter, Preserver en vele andere.

Otterbox staat bekend om de superieure kwaliteit cases die in elke omgeving de beste bescherming bieden. Ook biedt Otterbox een van de beste garantie regelingen tegen gebreken in de industrie. Bij aanschaf van een Otterbox case bij GSMpunt, maakt u volledige aanspraak op deze garantie.


OtterBox Authorized Reseller

Officiële OtterBox Reseller.

GSMpunt is een officiële OtterBox Reseller. Dit betekent dat wij door OtterBox geselecteerd zijn om de hoogwaardige producten van dit merk te verkopen. Bij ons vind je dan ook het complete assortiment dat OtterBox verkoopt in Europa. Wij houden grote voorraden van alle bekende series zoals de Defender, Commuter, Symmetry en vele andere.

OtterBox staat bekend om de superieure kwaliteit cases die in elke omgeving de beste bescherming bieden. Ook biedt OtterBox een van de beste garantie regelingen tegen gebreken in de industrie. Bij aanschaf van een OtterBox case bij GSMpunt, maak je volledige aanspraak op deze garantie.

Lees meer

Specificaties

Productcode 18649
Merk OtterBox
MPN 77-50930
Garantie 24 maanden
Kleur Roze, Transparant
Materiaal Siliconen, Hard Plastic
Type Hoesje Back Cover
Vervangt de backcover Nee
Ruimte voor Pasjes Nee
Waterdicht Nee
Sleep/Wake Nee
Met Venster Nee
Sluiting Geen
EAN 5060256387138
Toon meer

Vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Vul dan hieronder uw gegevens in, en stel uw vraag. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Stel een vraag