Vanwege de lockdown is het mogelijk dat je bestelling langer onderweg is. Klik hier voor meer informatie.

HTC One A9 Dot View Case II HC M272 Deep Garnet

Bekijk productvideo
Productcode: 21816
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Productomschrijving

De HTC One A9 Dot View Case II combineert vorm en functie doordat het hoesje directe toegang tot uw toestel biedt, terwijl deze gesloten is. Bescherming om alle kanten met de flitsende dot matrix flip cover, maakt het mogelijk om telefoontjes te beantwoorden, e-mail, weer en agenda notificaties te ontvangen, zonder het hoesje voor de HTC One A9 te openen.

Bescherming voor de HTC One A9

Deze originele Dot View Case II, heeft uiteraard als primaire functie de bescherming van uw waardevolle HTC One A9 toestel. Dit word gerealiseerd door een stevige polycarbonaten hardcase die de achterkant en zijkanten bedekt, en een sterke flip van neopreen materiaal. Uiteraard kunt u van een origineel accessoires als deze One A9 Dot View Case II verwachten dat deze perfect aansluit op de vormen van het toestel. Zo beschikt deze hoes ook over strategische geplaatste uitsparingen, waardoor alle poorten en knoppen toegankelijk blijven.

HTC One A9 Dot View II Design

Het verschil tussen de Dot View I en de Dot View II case van HTC is dat de nieuwe Dot View II case een doorzichtige achterkant heeft. Zo blijft de mooi ontworpen achterkant van de HTC One A9 duidelijk zichtbaar. Ook heeft deze case ten opzichte van zijn voorganger een rand die gemakkelijker kan buigen. Zo kan de flap die de voorkant beschermt nu volledig naar achteren geklapt worden en geopend op tafel liggen zoder dat het toestel omhoog komt.

Unieke Dot View II functies voor de HTC One A9

Wanneer uw HTC One A9 voorzien is van de originele Dot View Case II, kunt u uw smartphone op een geheel nieuwe manier gebruiken. De kleine gaatjes structuur geven direct licht door waardoor u op een retro manier kunt zien wie u belt, wat het weer is, of wat uw volgende afspraak is in uw agenda. Als u gebeld word kunt u gewoon over de hoes heen swipen om een gesprek te beantwoorden of te negeren.

Deze Dot View Case II uitvoering heeft als voordeel op de standaard uitvoering, dat het extra functionaliteiten voor uw One A9 mogelijk maakt. Zo kan er met de nieuwe dot view II case een bericht worden geschreven die over de voorkant van het hoesje scrolt. Verder is het hele thema menu van HTC aangepast zodat iedereen een eigen live thema kan kiezen of zelfs kan ontwerpen voor de One A9. Zo kun je met de nieuwe Dot View app nu ook eigen tekeningen maken en deze weergeven als achtergrond bij het activeren van het scherm.

HTC One A9 Dot View Case II in het kort:

  • De originele flip cover voor HTC, van HTC
  • HTC productcode: HC M272
  • Op maat voor de HTC One A9
  • Vervaardigd uit polycarbonaat en neopreen materiaal
  • Biedt handige dot view functionaliteiten voor de One A9
  • Biedt optimale bescherming voor uw smartphone 
Lees meer

Specificaties

Productcode 21816
Merk HTC
MPN 99H11979-00
Garantie 6 maanden
Kleur Rood
Materiaal Hard Plastic, Neopreen
Type Hoesje Flip Case
Vervangt de backcover Nee
Ruimte voor Pasjes Nee
Waterdicht Nee
Sleep/Wake Ja
Met Venster Ja, met functie
Sluiting Geen
Gewicht 79 gram
EAN 4718487678150
Toon meer

Vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Vul dan hieronder uw gegevens in, en stel uw vraag. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Stel een vraag