Google Pixel accessoires

Google Pixel Accessoires

De Google Pixel is samen met de Pixel XL de eerste smartphone die écht van Google is. Google hielp al mee met de Nexus serie, maar de Pixel is het eerste toestel compleet door Google ontworpen. Het toestel loopt natuurlijk op Google Android, het populairste besturingssysteem voor smartphones op dit moment. De Google Pixel krijgt de meest natuurlijke versie van Android mee zodat alles extra snel gaat. Daarnaast beschikt de Google Pixel over het nieuwe Google Assistent, een persoonlijk hulpje in je smartphone. Verder kunt u met de Google Pixel genieten van Daydream VR voor een geweldige virtual reality ervaring.

Al met al is de Google Pixel een indrukwekkende telefoon. Om uw ervaring met de Google Pixel zo goed mogelijk te maken, vindt u bij ons een breed assortiment aan Google Pixel accessoires. Met deze accessoires kunt u optimaal genieten van uw smartphone en alles zo makkelijk en veilig mogelijk maken.

Google Pixel Hoesjes

De Google Pixel heet een bijzonder ontwerp met een glasplaat op de achterkant van het toestel. Dit geeft het toestel een unieke look, maar brengt ook een nadeel met zich mee: glas krast makkelijk. U wilt uw Google Pixel natuurlijk niet vol met krassen en schrammen hebben. Dit is gelukkig te voorkomen met een Google Pixel hoesje. Met een hoesje wordt uw Google Pixel goed beschermd en is de kans op schade klein.

Google Pixel Screen Protectors

Wilt u ook het scherm van uw Google Pixel krasvrij houden? Dan is een screen protector een echte aanrader. Een screen protector is een laag van stevig glas of plastic dat een soort tweede huid voor uw smartphone wordt. Hierdoor maken scherpe voorwerpen geen krassen op uw Google Pixel maar op de screen protector, waardoor uw smartphone krasvrij blijft.

Google Pixel Headsets

Als u optimaal van uw muziek wilt genieten zonder anderen te storen is een Google Pixel Headset een handige accessoire. Met onze headsets van verschillende bekende merken kunt u genieten van hoge kwaliteit muziek zonder dat de wereld meeluistert. We bieden zowel headphones als oordopjes aan zodat u keuze genoeg heeft.

Google Pixel Bluetooth Speakers

Wilt u juist wel dat iedereen mee kan genieten van de muziek, bijvoorbeeld op een feestje? Dan is een Bluetooth speaker een uitkomst. Deze draadloze muziekboxen zorgen dat u muziek af kunt spelen vanaf uw smartphone zonder dat deze bij de speaker hoeft blijven liggen. Of u nu een grote speaker zoekt om de hele ruimte te vullen of een compacte box die makkelijk mee te nemen is: bij GSMpunt vindt u het.

Bij GSMpunt bent u ook aan het juiste adres voor Google Pixel 3A hoesjes, Google Pixel 4 hoesjes en Google Pixel 3A XL hoesjes.

Klik hier voor de resultaten