Apple Watch Ultra Kabels

Hieronder staan de kabels die we voor de Apple Watch Ultra in het assortiment hebben. Met deze kabels kun je muziek en foto's naar jouw Apple Watch Ultra uploaden, contacten synchroniseren of backuppen en jouw telefoon via USB opladen.

Meer
Prijs

Selecteer hier binnen welke prijs-klasse je wilt zoeken

Toon resultaten
Kabellengte
Toon resultaten
Tweede Aansluiting
Toon resultaten
Kleur
Toon resultaten
Type Kabel
Toon resultaten
Merk
meer merken
minder merken
Toon resultaten
Levertijd
Toon resultaten
1 - 32 van 32 | Per pagina
Filters

 1. 3.5mm Jack
  Stofdichte Plug (2-Pack) voor 3.5mm Jack/Poort Zwart
  (27)
  Stofdichte Plug (2-Pack) voor 3.5mm Jack/Poort Zwart
  € 6,95
  Op voorraad

Alle Apple Watch Ultra kabels speciaal voor jou

Hierboven kun je alle kabels vinden voor de Apple Watch Ultra. De meeste kabels die worden aangeboden zijn data kabels. Zo'n data kabel is op meerdere manieren te gebruiken. Veel mensen die een data kabel in hun bezit hebben gebruiken deze om hun Apple Watch Ultra op te laden. Hoewel zo'n kabel ook standaard bij deze toetel wordt geleverd, komt het vaak voor dat deze data kabel kapot gaat of kwijt raakt. Ook is een reserve oplader voor jouw Watch Ultra erg handig.

Jouw Watch Ultra opladen of data overzetten

Wanneer je veel data, zoals foto's, video's of andere bestanden op jouw toestel opslaat, komt er een tijd dat het geheugen vol is. Natuurlijk is het zonde om deze data zomaar te verwijderen. Met een data kabel kun je deze data vanaf jouw Apple Watch Ultra overzetten naar een computer of laptop, zodat het geen ruimte meer in beslag neemt op jouw toestel.

Een Apple Watch Ultra opladen met een data kabel

Zoals al eerder vermeld kun je jouw toestel ook opladen met een data kabel. Een data kabel heeft aan een zijde een USB aansluiting. Wanneer je deze verbindt met een adapter heb je een volledige oplader. Deze adapters kun je vinden bij de Apple Watch Ultra opladers. Kabels zijn er in verschillende lengtes, merken en kleuren. Hierdoor kun je de perfecte kabel bestellen voor jouw toestel. Let op! Niet elk Apple Watch Ultra hoesje hoeft per se een uitsparing te hebben voor een data kabel. Wij raden je aan om hier zeker rekening mee te houden tijdens het bestellen van een tablet- of telefoonhoesje.

Vragen over een Apple Watch Ultra data product?

Wanneer je vragen hebt over een bepaald data product voor dit toestel dan kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. We doen altijd ons best om je zo goed mogelijk te helpen zodat je het juiste product besteld voor jouw Watch Ultra.

Filters