iPhone X accessoires

Bescherming

Een smartphone wordt vaak dagelijks gebruikt en kan daardoor beschadigd raken. Een barst in het scherm door een ongelukkig val, had u kunnen voorkomen met behulp van een iPhone X screenprotector. Bij gebruik van de smartphone komen er allemaal kleine krasjes op de achterkant. Dit is gebruikersschade. Ook dit soort schade kan voorkomen worden met een iPhone X hoesje.

iPhone X hoesje met screenprotector

De optimale bescherming voor een smartphone is een hoesje in combinatie met een screenprotector. Het is mogelijk om een iPhone X hoesje met screenprotector te gebruiken, maar dan moet er wel een case friendly screenprotector worden aangeschaft. Deze screenprotectors zijn op een speciale manier gemaakt, zodat er ook nog een hoesje om de smartphone kan.

Onderhouden

Omdat de smartphone gebruikt wordt, kunnen er iPhone X accessoires kwijtraken. Dit kan bijvoorbeeld een iPhone X oplader zijn, maar het kan ook gaan om de Apple EarPods. Ook deze iPhone X spullen zijn eenvoudig te bestelling bij GSMpunt.nl.

Kwaliteit van de producten

Wanneer u iets voor de iPhone X wilt bestellen bij GSMpunt, kunt u ervan uit gaan dat deze accessoires van de beste kwaliteit zijn. Daarbij worden ook iPhone X accessoires dezelfde dag verzonden als de bestelling op een werkdag vóór 18:00 besteld is, helemaal gratis!

Bij GSMpunt bent u ook aan het juiste adres voor Apple iPhone 11 hoesjes, Apple iPhone XR hoesjes en Apple iPhone 11 Pro hoesjes.

Klik hier voor de resultaten