iPhone 14 Pro Max OtterBox Hoesjes

De populaire OtterBox hoesjes voor de Apple iPhone 14 Pro Max zijn allemaal te vinden bij GSMpunt.nl. Je besteld ze eenvoudig in onze webshop. Maak gebruik van onze handige productfilters om jouw favoriete Otterbox hoesje te vinden!

Meer
Prijs

Selecteer hier binnen welke prijs-klasse je wilt zoeken

Toon resultaten
Kleur
Toon resultaten
Type Hoesje
Toon resultaten
Materiaal Materiaal Van welk materiaal is het product gemaakt?
Toon resultaten
Ruimte voor Pasjes
Toon resultaten
Sleep/Wake
Toon resultaten
Met Venster
Toon resultaten
Dikte van hoesje
Toon resultaten
Met Koord
Toon resultaten
Soort Printje
Toon resultaten
Geschikt voor MagSafe
Toon resultaten
Levertijd
Toon resultaten
1 - 23 van 23 | Per pagina
Filters

Ijzersterke Apple iPhone 14 Pro Max Otterbox hoesjes

Otterbox is één van de marktleiders in Amerika als het gaat om telefoonhoesjes. Het bedrijf bestaat al sinds 1998 en staat bekend om de ijzersterke telefoonhoesjes. Het bedrijf heeft verschillende hoesjes reeksen op de markt gebracht. Denk hierbij aan de Otterbox Strada, Symmetry en Defender. Hieronder gaan we dieper in op elke serie.

Otterbox Apple iPhone 14 Pro Max Symmetry

De Symmetry is de meest verkochte hoes van het merk Otterbox. Het biedt je Apple iPhone 14 Pro Max één van de beste beschermingen met een zo minimalistisch design. Het is daarmee ook de dunste hoes van het merk Otterbox. De hoes loopt bij het scherm iets door waardoor je scherm ook wordt beschermd bij vallen of andere schade.

De Otter + Pop is een variant van de Symmetry reeks. Het is exact hetzelfde hoesje, alleen is er een Popsocket aan de achterkant toegevoegd. De popsocket zorgt ervoor dat je meer grip hebt op je Apple iPhone 14 Pro Max en kan fungeren als een stand. De Symmetry is verkrijgbaar in meerdere kleuren. Mocht de geschikte hoes er niet tussen zitten, laat het ons dan gerust weten, we gaan dan kijken of we iets voor je kunnen betekenen.

Otterbox Apple iPhone 14 Pro Max Defender

De Otterbox Apple iPhone 14 Pro Max Defender is één van de stevigste hoezen die bestaan voor de Apple iPhone 14 Pro Max. Ben je dus een bouwvakker, timmerman of brandweerman, dan is dit een geschikte hoes voor jou. De hoes voegt wel een stukje volume toe aan je toestel, maar dan weet je zeker dat je Apple iPhone 14 Pro Max goed is beschermd!

Otterbox Apple iPhone 14 Pro Max Strada hoesje

De Strada is de book case serie van het merk Otterbox. Het is een klassieke, onderscheidende en elegante Book Case van echt leer. Dit hoesje biedt ook de Otterbox bescherming dat je van het merk gewend bent. Het hoesje is gemaakt van meerdere lagen waardoor schokken eenvoudig worden geabsorbeerd.

Filters