Shop met korting! Vakantiegeld sale logo Shop met korting!
Vakantiegeld sale

iPhone 12 Pro Max Screen Protectors

De iPhone 12 Pro Max is de grootste variant van de iPhone 12-series. Omdat deze telefoon het grootst is, is het scherm automatisch het kwetsbaarst van allemaal. Reden genoeg om een goede screenprotector voor je iPhone 12 Pro aan te schaffen! Hieronder vind je alle protectors die wij voor dit toestel aanbieden. Dankzij ons ruime assortiment, is er voor iedereen een passende screenprotector.

Meer
Prijs

Selecteer hier binnen welke prijs-klasse je wilt zoeken

Toon resultaten
Type Screenprotector
Toon resultaten
Privacy Glass
Toon resultaten
Anti-bacterieel
Toon resultaten
Installatietray bijgeleverd
Toon resultaten
Blue Light Filter
Toon resultaten
Merk
meer merken
minder merken
Toon resultaten
Levertijd
Toon resultaten
1 - 1 van 1 | Per pagina
Filters

Uw gekozen filter:
  • Privacy Glass
  1. Product expert
    Yaël Screen protectors specialist

    Ons advies:

    Op zoek naar de beste Apple iPhone 12 Pro Max Screen protectors? Ontdek ons advies!

    Bekijk ons advies >

Bestel je iPhone 12 Pro Max screenprotector

Omdat de Pro Max de grootste variant is van de iPhone 12-series, is het scherm ook het grootst. Hoe groter het scherm, hoe groter de kans is dat er iets tegenaan komt dat schade veroorzaak. Hierdoor raden wij (extra) aan om op dit exemplaar een goed beschermende screenprotector te plaatsen. Om je alvast op weg te helpen, hebben wij een selectie gemaakt van alleen de beste screenprotectors voor de iPhone 12 Pro Max.

De screenprotectors zijn hierboven te bekijken en met behulp van de filters kun je een protector vinden die aan je eisen voldoet. Per screenprotector hebben we ook nog eens aangegeven van welk materiaal het product is gemaakt, of het volledig dekkend is en van welk merk de protector is.

Kwaliteit staat voorop

Zoals eerder besproken bieden wij alleen de iPhone 12 Pro Max screenprotectors aan die volgens ons goed genoeg zijn om je toestel de protectie te bieden die het nodig heeft. Hier is een grondige selectie aan vooraf gegaan. Met onze jarenlange ervaring weten we inmiddels heel goed wat wel en niet werkt en welke screenprotectors van hoge kwaliteit zijn, maar ook welke protectors niets toevoegen aan de veiligheid van je telefoon.

Aanbrengen lastig? Helemaal niet!

Heel vaak wordt gedacht dat het aanbrengen van een screenprotector een hels karwei is. Bij veel protectors van lage kwaliteit is dat inderdaad het geval. Inmiddels ben je er waarschijnlijk al achter gekomen dat wij alleen iPhone 12 Pro Max screenprotectors van hoge kwaliteit aanbieden. Dat wil ook zeggen dat ze relatief eenvoudig aan te brengen zijn. Als extra ondersteuning sturen we na je bestelling per mail een aantal instructievideo’s en zit er ook nog een handleiding in de verpakking van de protector.

Service en aanbod

Heb je vragen over het assortiment van de iPhone 12 Pro Max screenprotectors dat wij aanbieden, of ben je op zoek naar een protector voor dit toestel en bieden wij de gewenste screenprotector niet aan? Neem dan contact op met onze klantenservice, zodat we je verder kunnen helpen.

Filters Ons advies