iPhone 12 Mini Rosso Hoesjes

Pimp je Apple iPhone 12 Mini met een Rosso telefoon hoesje! Rosso hoesjes zijn met oog voor detail gemaakt en hebben een lange levensduur. Daarnaast beschikken Rosso hoesjes over handige functionaliteiten. Bekijk hieronder het volledige assortiment Rosso Hoesjes voor jouw toestel. 

Meer
Prijs

Selecteer hier binnen welke prijs-klasse je wilt zoeken

Toon resultaten
Kleur
Toon resultaten
Type Hoesje
Toon resultaten
Materiaal Materiaal Van welk materiaal is het product gemaakt?
Toon resultaten
Ruimte voor Pasjes
Toon resultaten
Sleep/Wake
Toon resultaten
Met Venster
Toon resultaten
Dikte van hoesje
Toon resultaten
Met Koord
Toon resultaten
Soort Printje
Toon resultaten
Geschikt voor MagSafe
Toon resultaten
Levertijd
Toon resultaten
1 - 9 van 9 | Per pagina
Filters

Unieke Rosso Hoesjes voor je Apple iPhone 12 Mini!

Het merk Rosso heeft voor vrijwel iedere toestel een geschikte telefoonhoes. Waar andere merken slechts een selectief segment bedienen, staat Rosso voor iedere telefoongebruiker klaar, dus ook voor Apple iPhone 12 Mini gebruikers!

Oog voor detail

Één van de belangrijke pijlers van Rosso is oog voor detail. Dankzij de passie voor de markt van smartphone accessoires en de expertise op dit gebied, waarborgt Rosso de kwaliteit van de producten tot in het kleinste detail. De hoesjes van Rosso beschikken over een modern vintage design waarbij oude en nieuwe stijlen elkaar ontmoeten. Tot in het kleinste detail perfect!

Rosso hoesjes koop je voor een eerlijke prijs

Iedere Apple iPhone 12 Mini gebruiker vindt een Rosso hoesje voor een eerlijke prijs. Het merk staat bekend om de goede kwaliteit / prijs verhouding. De meeste gebruikte lijn van Rosso is de Element en Deluxe variant.

Rosso Deluxe & Rosso Element

Rosso staat bekend om de telefoonhoezen uit de reeks ‘Deluxe’ en ‘Element’. De ‘Element’ is de goedkopere variant van de ‘Deluxe’. De Deluxe variant heeft over het algemeen een langere levensduur doordat het beschikt over kwalitatiever leer dan de ‘Element’ variant. Daarnaast krijgt de ‘Deluxe’ variant na loop van tijd een stoere uitstraling omdat het leer een tijd is gebruikt.

Koop eenvoudig je Rosso hoesje voor Apple iPhone 12 Mini

Koop eenvoudig je Rosso telefoonhoes voor je Apple iPhone 12 Mini. Zit je favoriete hoes er niet tussen? Kijk dan eens een kijkje in ons gehele assortiment hoesjes voor de Apple iPhone 12 Mini. Bij GSMpunt betaal je nooit verzendkosten en heb je 30 dagen bedenktijd!

Filters