iPad Mini 5 Kabels

Hieronder staan de kabels die we voor de Apple iPad Mini 5 in het assortiment hebben. Met deze kabels kunt u muziek en foto's naar uw Apple iPad Mini 5 uploaden, contacten synchroniseren of backuppen en uw telefoon via USB opladen.

Meer
Prijs

Selecteer hier binnen welke prijs-klasse u wilt zoeken

Toon resultaten
Kabellengte
Toon resultaten
Tweede Aansluiting
Toon resultaten
Kleur
meer kleuren
minder kleuren
Toon resultaten
Type Kabel
Toon resultaten
Merk
meer merken
minder merken
Toon resultaten
Levertijd
Toon resultaten
1 - 60 van 182 | Per pagina
Filters

 1. Lightning
  Stofdichte Plug (2-Pack) voor Lightning poort Zwart
  (13)
  Stofdichte Plug (2-Pack) voor Lightning poort Zwart
  € 6,95
  Op voorraad

Alle Apple iPad Mini 5 kabels speciaal voor u

Hierboven kunt u alle kabels vinden voor de Apple iPad Mini 5. De meeste kabels die worden aangeboden zijn data kabels. Zo'n data kabel is op meerdere manieren te gebruiken. Veel mensen die een data kabel in hun bezit hebben gebruiken deze om hun Apple iPad Mini 5 op te laden. Hoewel zo'n kabel ook standaard bij deze toetel wordt geleverd, komt het vaak voor dat deze data kabel kapot gaat of kwijt raakt. Ook is een reserve oplader voor uw iPad Mini 5 erg handig.

Uw iPad Mini 5 opladen of data overzetten

Wanneer u veel data, zoals foto's, video's of andere bestanden op uw toestel opslaat, komt er een tijd dat het geheugen vol is. Natuurlijk is het zonde om deze data zomaar te verwijderen. Met een data kabel kunt u deze data vanaf uw Apple iPad Mini 5 overzetten naar een computer of laptop, zodat het geen ruimte meer in beslag neemt op uw toestel.

Een Apple iPad Mini 5 opladen met een data kabel

Zoals al eerder vermeld kunt u uw toestel ook opladen met een data kabel. Een data kabel heeft aan een zijde een USB aansluiting. Wanneer u deze verbindt met een adapter hebt u een volledige oplader. Deze adapters kunt u vinden bij de Apple iPad Mini 5 opladers. Kabels zijn er in verschillende lengtes, merken en kleuren. Hierdoor kunt u de perfecte kabel bestellen voor uw toestel. Let op! Niet elk Apple iPad Mini 5 hoesje hoeft per se een uitsparing te hebben voor een data kabel. Wij raden u aan om hier zeker rekening mee te houden tijdens het bestellen van een tablet- of telefoonhoesje.

Vragen over een Apple iPad Mini 5 data product?

Wanneer u vragen hebt over een bepaald data product voor dit toestel dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. We doen altijd ons best om u zo goed mogelijk te helpen zodat u het juiste product besteld voor uw iPad Mini 5.

Filters