iPad 4 Book Cases

Book Cases en Flip Cases, bij GSMpunt ontdek je ze voor jouw Apple iPad 4 in een groot assortiment in allerlei soorten, kleuren en maten. Apple iPad 4 Bookcases en Flipcases zijn daarbij verkrijgbaar in verschillende materialen en met verschillende functies. Bekijk ze daarom nu en vindt de Book- of Flip Case die het best bij jou en je Apple iPad 4 past!

Meer
Prijs

Selecteer hier binnen welke prijs-klasse je wilt zoeken

Toon resultaten
Kleur
Toon resultaten
Materiaal Materiaal Van welk materiaal is het product gemaakt?
Toon resultaten
Ruimte voor Pasjes
Toon resultaten
Sleep/Wake
Toon resultaten
Met Venster
Toon resultaten
Dikte van hoesje
Toon resultaten
Met Koord
Toon resultaten
Soort Printje
Toon resultaten
Geschikt voor MagSafe
Toon resultaten
Merk
meer merken
minder merken
Toon resultaten
Levertijd
Toon resultaten
1 - 1 van 1 | Per pagina
Filters

 1. Geschikt voor oude iPads
  Apple iPad 2/3/4 360 Graden Case met Stand Zwart
  (15)
  Apple iPad 2/3/4 360 Graden Case met Stand Zwart
  € 14,95
  Op voorraad

Groot assortiment Apple iPad 4 Book Cases

Bookcases en Flipcases zijn de ideale manier om je in een optimale bescherming te voorzien voor jouw Apple iPad 4. Flip- en Bookcases zijn namelijk de cases, die jouw Apple iPad 4 360° rondom bedekken en dus ook beschermen tegen o.a. kras-, stoot- en valschade. Daarnaast kan een Book Case je voorzien van handige functies, die jouw leven een stukje gemakkelijker kunnen maken. Bekijk daarom ons assortiment Apple iPad 4 Bookcases/flipcases en geniet van een ruime keuze in ons grote assortiment!

De beste Apple iPad 4 Bookcase voor jou!

Wij bieden een groot assortiment hoesjes voor je Apple iPad 4. Om je zo goed mogelijk te bedienen, zitten hier uiteraard ook Book Cases tussen, die jou kunnen voorzien van al je behoeftes en het beste aansluiten bij je persoonlijke voorkeuren. Zo bieden Bookcases een volledige, 360° bescherming en bieden ze vaak handige extra functies, zoals bijvoorbeeld: een stand- of portemonnee functie. Bekijk daarom ons assortiment Book- en Flipcases voor de beste Book Case voor jou en jouw Apple iPad 4!

Hoogste kwaliteit Apple iPad 4 Book Cases

Binnen ons assortiment vinden wij de kwaliteit van de producten het meest belangrijk. Bij ons kan je daarom ook alleen de beste Book Cases verwachten, die zorgvuldig door onze specialisten zijn uitgezocht en geselecteerd. Zo vind je in het assortiment van GSMpunt Apple iPad 4 Book- en Flipcases van de hoogste kwaliteit, beste materialen en beste merken. Zo vind je bij GSMpunt originele producten van bijvoorbeeld: Rosso, Dux Ducis, DG Ming enz.

Speciale functies, zoals een Stand- en Wallet Book Case!

Hoewel de mate van bescherming en de kwaliteit, heel erg belangrijk zijn bij de aankoop van een Book Case, kunnen ze je ook nog voorzien van handige extra functionaliteit! Vind je het vervelend om telkens je telefoon vast te moeten houden bij het (video)bellen? Bekijk dan onze cases met stand functie. Vergeet jij altijd je portemonnee als je de deur uit gaat? Bundel je portemonnee dan in één pakketje bij je Apple iPad 4, met een Wallet Book Case met ruimte voor pasjes en briefgeld! Ons grote assortiment biedt Book Cases met al deze functies! Daarbij kan Bookcase je ook nog extra stijl meegeven om je met deze uitstraling te onderscheiden van anderen! Toch niet overtuigd van een book case of flip case? Bekijk dan alle Apple iPad 4 hoesjes.

Vragen over ons Bookcases assortiment?

Wij bieden een groot assortiment Book Cases en Flip Cases voor de Apple iPad 4 aan. Het kan dus ook best lastig zijn om precies dat hoesje te kiezen dat het best bij jou wensen past. Onze klantenservice begrijpt dat natuurlijk en staat elke werkdag van 09:00u tot 18:00u voor je klaar om jou te helpen bij al je vragen over onze Apple iPad 4 Book Cases, zodat jij vervolgens jouw perfecte Bookcase kan bestellen voor de scherpste prijs en met snelle, gratis verzending!

Filters