Vanwege de lockdown is het mogelijk dat je bestelling langer onderweg is. Klik hier voor meer informatie.

iPad 2 Onderdelen

Heeft u uw Apple iPad 2 laten vallen? Of is er een defect aan uw Apple iPad 2 dat u zelf kunt repareren? Zelf repareren is vaak veel goedkoper dan uw toestel laten repareren door een reparatiecentrum. De meeste reparaties zijn met een beetje handigheid prima zelf te doen. Hieronder vindt u de Apple iPad 2 onderdelen die we in het assortiment hebben.

Meer
1 - 1 van 1 | Per pagina
Filters

 1. Simkaart Verwijder Pin Gereedschap Tool
  Simkaart Verwijder Pin Gereedschap Tool

  Om uw simkaart uit de telefoon te krijgen heeft u speciaal gereedschap nodig. Deze Simcard tool is hier speciaal voor gemaakt. Dit product is universeel en kan voor nagenoeg alle telefoons gebruikt worden die een klein pinnetje nodig hebben om de simkaart te verwijderen.

  Geen

  € 4,95
  Op voorraad

De juiste Apple iPad 2 onderdelen

Het is al weer even geleden dat de iPad 2 werd gepresenteerd door Apple. Hoewel de Apple iPad 2 nog in perfecte staat was toen deze voor het eerst uit zijn verpakking werd gehaald, kan het zijn dat deze ondertussen al wat gebruiker sporen en schade heeft. Gelukkig zijn veel onderdelen zelf te vervangen en kunt u vaak zelf uw Apple iPad 2 repareren. Alle onderdelen die wij kunnen leveren voor de Apple iPad 2 vindt u in het bovenstaande overzicht. Wacht dus niet langer, maar repareer uw Apple iPad 2 vandaag nog!

Gereedschap voor het repareren van uw Apple iPad 2

Voor het repareren van de Apple iPad 2 heeft u uiteraard wel het juiste gereedschap nodig. Ook voor het gereedschap voor het repareren van uw toestel, bent u bij ons aan het juiste adres. Bekijk ons complete assortiment Apple iPad 2 gereedschap.

Meer informatie over Apple iPad 2 onderdelen

Wilt u meer informatie over de Apple iPad 2 onderdelen die te vinden zijn via deze pagina? Aarzel dan niet om even contact op te nemen met ons. Ook als u producten niet kunt vinden binnen ons assortiment kunt u contact op nemen met de medewerkers van onze klantenservice. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste onderdelen om uw Apple iPad 2 te kunnen repareren.

Heeft u uw toestel gerepareerd, voorkom dan dat deze nogmaals beschadigd raakt middels een Apple iPad 2 hoesje of screen protector.