AirTag Kabels

Hieronder staan de kabels die we voor de Apple AirTag in het assortiment hebben. Met deze kabels kunt u muziek en foto's naar uw Apple AirTag uploaden, contacten synchroniseren of backuppen en uw telefoon via USB opladen.

Meer
Prijs

Selecteer hier binnen welke prijs-klasse u wilt zoeken

Toon resultaten
Kabellengte
Toon resultaten
Tweede Aansluiting
Toon resultaten
Kleur
Toon resultaten
Type Kabel
Toon resultaten
Merk
meer merken
minder merken
Toon resultaten
Levertijd
Toon resultaten
1 - 19 van 19 | Per pagina
Filters

  1. 4smarts 3-in-1 Krul Kabel 80 CM Wit
    (1)
    4smarts 3-in-1 Krul Kabel 80 CM Wit
    € 11,95
    Op voorraad

Alle Apple AirTag kabels speciaal voor u

Hierboven kunt u alle kabels vinden voor de Apple AirTag. De meeste kabels die worden aangeboden zijn data kabels. Zo'n data kabel is op meerdere manieren te gebruiken. Veel mensen die een data kabel in hun bezit hebben gebruiken deze om hun Apple AirTag op te laden. Hoewel zo'n kabel ook standaard bij deze toetel wordt geleverd, komt het vaak voor dat deze data kabel kapot gaat of kwijt raakt. Ook is een reserve oplader voor uw AirTag erg handig.

Uw AirTag opladen of data overzetten

Wanneer u veel data, zoals foto's, video's of andere bestanden op uw toestel opslaat, komt er een tijd dat het geheugen vol is. Natuurlijk is het zonde om deze data zomaar te verwijderen. Met een data kabel kunt u deze data vanaf uw Apple AirTag overzetten naar een computer of laptop, zodat het geen ruimte meer in beslag neemt op uw toestel.

Een Apple AirTag opladen met een data kabel

Zoals al eerder vermeld kunt u uw toestel ook opladen met een data kabel. Een data kabel heeft aan een zijde een USB aansluiting. Wanneer u deze verbindt met een adapter hebt u een volledige oplader. Deze adapters kunt u vinden bij de Apple AirTag opladers. Kabels zijn er in verschillende lengtes, merken en kleuren. Hierdoor kunt u de perfecte kabel bestellen voor uw toestel. Let op! Niet elk Apple AirTag hoesje hoeft per se een uitsparing te hebben voor een data kabel. Wij raden u aan om hier zeker rekening mee te houden tijdens het bestellen van een tablet- of telefoonhoesje.

Vragen over een Apple AirTag data product?

Wanneer u vragen hebt over een bepaald data product voor dit toestel dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. We doen altijd ons best om u zo goed mogelijk te helpen zodat u het juiste product besteld voor uw AirTag.