Shop nu! Shop met korting! Kerst logo Shop met korting! Shop nu!
Kerst

Xiaomi Poco X4 Pro Tempered Glass

Jouw Xiaomi Poco X4 Pro is een kwetsbaar toestel, waarbij beschadigingen aan o.a. het display in een klein hoekje liggen. Een screenprotector kan hiervoor de optimale oplossing zijn, waarvan een Xiaomi Poco X4 Pro Telefoonglaasje de meest sterke bescherming kan en zal bieden.

Meer
Prijs

Selecteer hier binnen welke prijs-klasse u wilt zoeken

Toon resultaten
Privacy Glass
Toon resultaten
Anti-bacterieel
Toon resultaten
Installatietray bijgeleverd
Toon resultaten
Blue Light Filter
Toon resultaten
Merk
meer merken
minder merken
Toon resultaten
Levertijd
Toon resultaten
1 - 3 van 3 | Per pagina
Filters

Ruim assortiment glazen Xiaomi Poco X4 Pro screenprotectors

Het display van je Xiaomi Poco X4 Pro is zeer gevoelig voor beschadigingen. Wij raden dan ook aan om preventief maatregelen te nemen om deze schade te voorkomen door je scherm goed te beschermen. De stevigste mogelijkheid hiervoor is om een Xiaomi Poco X4 Pro screenprotector van (gehard) glas te nemen, die je kan vinden in ons Tempered Glass assortiment.

Een Tempered Glass screenprotector biedt deze bescherming door een tweede, extra glazen Xiaomi Poco X4 Pro beschermlaag te vormen over het display. Hiermee komen schokken en stoten die eerst op het display van je Poco X4 Pro terecht zouden komen, nu op de Tempered Glass terecht. Voor een volledige bescherming inclusief zijkanten en achterkant van je Xiaomi Poco X4 Pro, raden wij aan om Xiaomi Poco X4 Pro telefoonglaasjes in combinatie met een hoesje te gebruiken. Onze ervaring leert dat dit de beste 360° bescherming zal bieden voor jouw Xiaomi Poco X4 Pro!

Verschillende soorten Poco X4 Pro glasplaatjes

Volledig dekkende, 3D beschermglaasjes

Niet alle glazen screenprotectors zijn gemaakt om zich om de gehele randen van je smartphone display te hechten, inclusief eventuele afgeronde hoeken. De oplossing voor deze problemen is een volledig dekkende 3D Xiaomi Poco X4 Pro Tempered Glass. Deze screenprotectors vormen zich namelijk wel om de rondingen van je smartphone en zijn dus volledig dekkend!

Case Friendly screenprotectors

Waar hierboven een Full Cover 3D Xiaomi Poco X4 Pro Tempered Glass werd benoemd, zijn er ook Xiaomi Poco X4 Pro die bewust extra ruimte aan de randen overlaten. Dit zijn Case Friendly telefoonglaasjes voor je Xiaomi Poco X4 Pro. Dit soort glasplaatje onderscheidt zich hiermee, omdat deze ideaal zijn om te combineren en te gebruiken met een telefoonhoesje.

De beste screenprotectors van glas

We hebben inmiddels de verschillende soorten uitgelicht, waarmee iedereen zijn/haar wensen voor een glazen Xiaomi Poco X4 Pro screenprotector kan vervullen met een bepaald soort. Echter bieden wij, naast het soort screenprotector ook een variërend aanbod in de hardheid/sterkte en merken Tempered Glasses.

Xiaomi Poco X4 Pro Glass Protectors met 9H hardheid

De glazen screenprotectors uit ons assortiment bevatten allemaal hoogwaardige materialen en zijn ook allemaal van een goede kwaliteit. Echter zijn de Xiaomi Poco X4 Pro telefoonglaasjes met een hardheid van 9H echt het sterkst in zijn soort. 9H geeft de hoogste waarde weer, gemeten op de hardheidsschaal van Friedrich von Hardmuth. Deze schaal is een hardheidstest, waarbij een potlood in een hoek van 45 graden op het scherm wordt gedrukt. 9H Xiaomi Poco X4 Pro screenprotectors hebben deze test in de hoogste druk weerstaan, zonder enige beschadiging!

De grootste voordelen van Xiaomi Poco X4 Pro telefoonglaasjes

✅ De stevigste en beste soort screenprotector door productie uit stevig, gehard glas;
✅ Perfect gesneden glasplaatjes, op maat voor jouw Xiaomi Poco X4 Pro;
✅ De meest eenvoudig te monteren screenprotector op jouw Poco X4 Pro, met een kleine kans op luchtbellen;
✅ Vind hier een groot assortiment Xiaomi Poco X4 Pro Tempered Glasses in verschillende soorten, sterkten en merken.

Filters