Shop nu! Shop met korting! Kerst logo Shop met korting! Shop nu!
Kerst

Xiaomi Poco X4 Pro Draadloze opladers

Alle draadloze opladers voor de Xiaomi Poco X4 Pro in één handig overzicht. Is je batterij leeg en vindt je het niet fijn om telkens die kabel weer in je telefoon te doen? Dan raden wij aan om een draadloze oplader te kopen.

Meer
Prijs

Selecteer hier binnen welke prijs-klasse u wilt zoeken

Toon resultaten
Vermogen Vermogen Hoeveel Vermogen geeft de lader om uw devices op te laden?
Toon resultaten
Kabellengte
Toon resultaten
Kleur
Toon resultaten
Ondersteunt Fast Charge
Toon resultaten
Geschikt voor MagSafe
Toon resultaten
Aantal laadpoorten Aantal laadpoorten Hoeveel laaduitgangen heeft deze lader?
Toon resultaten
Merk
meer merken
minder merken
Toon resultaten
Levertijd
Toon resultaten
1 - 2 van 2 | Per pagina
Filters

  1. Nillkin Type-C Wireless Charging Receiver
    (87)
    Nillkin Type-C Wireless Charging Receiver
    € 16,95
    Op voorraad

Een draadloze QI oplader kopen voor de Xiaomi Poco X4 Pro

Een draadloze oplader, ook wel wireless charger genoemd, heeft verschillende voordelen. Je legt je Xiaomi Poco X4 Pro gewoon op de pad en het opladen kan beginnen. Een groot voordeel van een draadloze oplader is dat je niet telkens een kabel in je Xiaomi Poco X4 Pro hoeft te doen.

Een originele Xiaomi wireless charger

Als je een telefoon hebt van het merk Xiaomi, dan kunnen we ons voorstellen dat je ook een originele Xiaomi oplader wilt voor je Xiaomi Poco X4 Pro. Op deze pagina kun je filteren op verschillende specificaties. Hier kun je ook aangeven dat je op zoek bent naar een draadloze oplader van Xiaomi.

Draadloos opladen met een hoesje om je Xiaomi Poco X4 Pro

Veel mensen vragen zich af of hun Xiaomi telefoon nog wel draadloos kan opladen als er een hoesje om de Xiaomi Poco X4 Pro zit. Hier kunnen we heel kort op reageren. Het antwoord is namelijk ja. Het draadloos QI laden in zo sterk, dat de telefoon en de wireless charger gewoon contact maken als er een hoesje om de telefoon zit. Soms laadt de telefoon iets langzamer op, maar dit is bijna niet te merken.

Wireless fast charging voor de Xiaomi Poco X4 Pro

Om je telefoon extra snel op te laden, zijn er draadloze snelladers ontwikkeld. Deze draadloze laders zorgen ervoor dat je je Xiaomi Poco X4 Pro binnen korte tijd volledig is opgeladen, zodat je er weer gebruik van kunt maken. Voorkom dat je onbereikbaar bent, en zorg dus altijd dat je telefoon is opgeladen! Deze snellaadfunctie moet wel compatibel zijn met je telefoon. Als je hier vragen over heeft, kun je gerust contact opnemen met onze klantenservice.

Wireless charger met kabel

Bij een draadloze lader wordt vaak geen kabel meegeleverd. Dit is iets wat wel wordt verwacht. In veel gevallen kun je gewoon de oplader gebruiken die bij je Xiaomi Poco X4 Pro is geleverd. Met de komst van USB-C is dit helaas niet altijd meer het geval.Gelukkig is het bij GSMpunt.nl mogelijk om een bundel van draadloze oplader met kabel aan te schaffen.

Filters