Black Friday Cyber Monday Black Friday

TCL 20 L+ accessoires

Alle TCL 20 L+ accessoires

Voor de TCL 20 L+ biedt GSMpunt veel verschillende accessoires aan. Via deze pagina vindt u alle accessoires die geschikt zijn voor uw toestel. Naast de op maat gemaakte accessoires, zijn er ook veel universele accessoires. Bij accessoires kunt u denken aan een 20 L+ hoesje, oplader of een screen protector. Bent u op zoek naar een 20 L+ hoesje? Dan kunt u deze eenvoudig vinden bij de categorie hoesjes. Is uw 20 L+ oplader kapot? Dan kunt u onder de categorie opladers eenvoudig een nieuwe oplader vinden.

Geen beschadigde TCL 20 L+

Een nieuwe 20 L+ is een mooie 20 L+. U vindt het ongetwijfeld belangrijk dat uw TCL 20 L+ er zo lang mogelijk als nieuw uitziet. Hiervoor is bescherming erg belangrijk. Het beschermen van uw telefoon kunt u doen met een hoesje en een screen protector. Vooral bij de hoesjes waarbij het scherm niet bedekt is, raden wij het gebruik van een screen protector altijd aan!

Een hoesje biedt uw toestel niet alleen bescherming, maar het kan er ook voor zorgen dat uw telefoon een totaal ander uiterlijk krijgt. Hierdoor is uw TCL 20 L+ toch een beetje anders dan dat deze zou zijn zonder hoesje. Hier kunt u lederen hoesjes vinden, die zorgen voor een zakelijke uitstraling. Deze hoesjes zijn in verschillende soorten te bestellen. De meest bekende hoesjes zijn de flip cases en de back covers. Als u een meer speelse uitstraling wilt geven aan uw telefoon, is een TPU hoesje misschien iets voor u. Deze 20 L+ hoesjes geven uw telefoon een persoonlijk tintje.

TCL 20 L+ screen protector

Een krasje op uw 20 L+ is snel gemaakt. Met een screen protector zorgt u ervoor, dat er geen krassen op het scherm van uw TCL 20 L+ komen. Het scherm zal er altijd uit zien als nieuw, zonder dat het opvalt dat er een 20 L+ screen protector op uw scherm is geplaatst. De screen protectors zijn doorzichtig, waardoor alles op het scherm goed zichtbaar blijft. Ook het materiaal waarvan de 20 L+ screen protector gemaakt is, zorgt er niet voor dat uw TCL 20 L+ moeilijker te bedienen is.

Zorgeloos onderweg

Is de TCL 20 L+ batterij bijna leeg, maar hebt u geen tijd om uw 20 L+ op te laden? Dan is een power bank een perfecte oplossing. Hiermee kunt u uw TCL 20 L+ ook onderweg opladen, en komt u nooit met een lege accu te zitten. Ook kan zo’n oplader als reserve oplader gebruikt worden. Bijvoorbeeld voor in uw tas of auto. Met een reserve oplader hoeft u nooit bang te zijn dat uw 20 L+ niet meer gebruikt kan worden.

Service en verzenden

Ook voor de TCL 20 L+ accessoires willen wij u graag een goede service bieden. Wanneer u 20 L+ accessoires hebt besteld en betaald voor 21:00 uur, worden de TCL 20 L+ accessoires dezelfde dag nog verzonden. Binnen Nederland is het verzenden helemaal gratis.

Voor verder vragen, kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Bij GSMpunt bent u ook aan het juiste adres voor TCL 20 5G hoesjes, TCL 20 L hoesjes en TCL 20 Y hoesjes.