• Thuiswinkel waarborg
  • 9,6 uit 54.425 reviews
  • Gratis verzending

Universele Siliconen Capacitive Stylus Armband Rood

Productcode: 63111
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Productomschrijving

Veel smartphones en tablets zijn tegenwoordig zo multifunctioneel dat de geinstalleerde apps mogelijkheden bieden die ondenkbaar waren. Zo zijn er apps die je in staat stellen om op jouw tablet te tekenen, apps die het mogelijk maken om write-to-text te gebruiken, en apps die met kleine details op het scherm werken.

Deze apps zijn vaak niet handig te bedienen met je vingers omdat je met jouw vingers niet goed druk kunt doseren op het scherm, niet precies ziet waar je het scherm raakt en waar niet, en omdat je niets kunt zien onder jouw hand op het moment dat je aan het schrijven bent op de tablet of smartphone. Als je veel gebruik maakt van dergelijke apps, of gewoon graag met een klein pennetje wilt werken om jouw tablet of smartphone te bedienen, dan biedt deze capacitieve stylus met ronde kop uitkomst.

Capacitieve schermen zijn schermen die werken op geleiding. Als je het scherm aanraakt, wordt op dat punt een lagere weerstand gemeten, en zo weet de tablet dat je daar het scherm aanraakt. Dat betekent wel dat het scherm aangeraakt moet worden met iets dat stroom geleidt. Daarom werkt een gewone pen niet op deze schermen. Je hebt hiervoor een capacitieve stylus nodig.

De ronde kop van deze stylus stelt je in staat om instinctief het juiste punt op het scherm aan te raken. Bovendien is goed druk te doseren, wat handig is voor tekenprogramma's, en de zachte kop stelt je ook in staat om in apps te slepen over het scherm. Al met al biedt deze stylus een aantal zeer grote voordelen t.o.v. het bedienen van jouw device met jouw vingers, daarom is deze stylus onmisbaar voor de fanatieke tablet of smartphone gebruiker. De stylus is eenvoudig mee te nemen door middel van de armband sluiting.

Lees meer

Specificaties

Productcode 63111
Merk Geen
Garantie 6 maanden
Kleur Rood
Type Stylus Capacitief
Type Punt Soft top
Gewicht 12 gram
EAN 8719246239496
Toon meer

Reviews

(1 review)

1
uit 5 sterren
Henk
07-08-2022

Pet met peren

Niet kopen, doet het uitermate matig, veel druk en onregelmatig, dopje voor overdracht schoot er na een kort gebruik uit in het tapijt en was onvindbaar. Toen maar weggegooid, te veel moeite om te retourneren voor dat bedrag.

Was deze review nuttig?

Vraag en antwoord

Heb je een vraag over dit product? Laat het ons weten! Binnen 1 werkdag ontvang je een antwoord van onze productexperts.

Stel jouw vraag

Geschikt voor

Alcatel

Apple

Asus

Fitbit

Garmin

General Mobile

Google

Honor

HTC

Huawei

Lenovo

LG

Microsoft

Motorola

Nintendo

Nokia

Nothing

OnePlus

Oppo

Razer

Realme

Samsung

Sony

TCL

Wileyfox

Xiaomi

Toon meer