Dux Ducis Bluetooth Stylus Pen Classic (Mini) voor Apple iPad Zilver

Productcode: 81745
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Productomschrijving

Let op: de pen is alleen geschikt voor Apple iPad modellen.

Soms zijn er momenten dat een vinger niet nauwkeurig genoeg is om mee te werken. Deze active stylus pen biedt hier de ideale uitkomst voor. Deze Dux Ducis witte classic stylus pencil heeft vrijwel geen vertraging waardoor het zeer eenvoudig is om nauwkeurig te werk te gaan. Dat maakt de touch pen zeer geschikt om mee te tekenen, te schetsen, een handtekening te zetten, in te kleuren of notities mee te maken. Deze stylus pen is te gebruiken voor onder andere een Apple iPad, een Samsung Galaxy Tab en alle apparaten met een touchscreen.

Gebruik van de Stylus Pen

De touch pen hoeft niet aan te worden gesloten met bluetooth of een app. Een druk op de aan/uit schakelaar is genoeg om de touch pen te laten werken. De stylus pen heeft een fijne punt om precies te werken. De active touch pen voelt aan als een normale pen en ligt daardoor prettig in de hand. De ‘druk features’ die de Apple Pencil heeft werkt niet bij deze active stylus pen. Bij de Apple Pencil is het mogelijk om een dikkere lijn te krijgen naarmate je harder drukt op de touch pen.

Batterij

Als de batterij op is dient de active stylus pen opgeladen te worden. Onder de magnetische dop van de stylus pencil zit een micro-usb aansluiting. Met behulp van de meegeleverde micro-usb kabel is de stylus pen binnen 1,5 uur weer volledig opgeladen. Een volledig opgeladen active stylus pencil heeft een werktijd tot 10 uur. Om de batterij te sparen schakelt de touch pen zichzelf automatisch uit na 1min. De active stylus pen is te gebruiken voor alle apparaten met een touchscreen zoals een Apple iPad, Apple iPhone en een Samsung Galaxy Tab.

Lees meer

Specificaties

Productcode 81745
Merk Dux Ducis
Garantie 12 maanden
Kleur Zilver
Type Punt Pen punt
EAN 6934913058145
Toon meer

Reviews

(1 review)

3
uit 5 sterren
wim
11-12-2020

Niet werkend

Werkt niet op Galaxy tablets.
Wel snel omgeruild voor goed alternatief.

Geschreven bij: Dux Ducis Bluetooth Stylus Pen Classic (Mini) voor Apple iPad Zwart

Was deze review nuttig?

Vraag en antwoord

Heb je een vraag over dit product? Laat het ons weten! Binnen 1 werkdag ontvang je een antwoord van onze productexperts.

Stel jouw vraag