Nude Audio Move Super M Bluetooth Speaker Zwart

Bekijk productvideo
Productcode: 22-88
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Productomschrijving

Nude heeft een nieuwe serie kwaliteit bluetooth speakers uitgebracht. De Nude Audio Move Super M Bluetooth Speaker is er daar 1 van.

Specificaties
De Bluetooth speaker is uitgerust met Bluetooth 4.0 en heeft een bereik van 10 tot 15 meter. Op de Bluetooth speaker van Nude zit ook een 3,5 mm AUX ingang voor als u muziek wilt afspelen van een apparaat waar geen bluetooth opzit. De batterij van de Nude Audio Move S Bluetooth speaker is een Lithium Ion batterij. De batterij zorgt er voor dat u tot wel 8 uur lang muziek kunt afspelen. De Bluetooth speaker geeft een super geluid met een sterke bass (85 Decibel bij 100 Hz).

Geschikt voor:
De Nude audio Move Super M Bluetooth speaker is geschikt voor ieder apparaat waar u muziek op hebt staan. Is dit apparaat uitgerust met bluetooth dan kunt u draadloos uw muziek afspelen via de bluetooth speaker. Is dit niet het geval, geen probleem! De Nude audio Move Super M Bluetooth speaker is namelijk uitgerust met een 3,5 mm AUX ingang om uw muziek af te spelen op de bluetooth speaker door middel van een kabel.

Afwerking
De Nude Audio Move Super M Bluetooh speaker is met rubber afgewerkt. Dit zorgt er voor dat de bluetooth speaker tegen een stootje kan. Tevens is er een draagkoord mee geleverd. Hieraan kunt u bijvoorbeeld de speaker ophangen in bijvoorbeeld bij gebruik op de fiets of thuis.

Waterproof speaker!
De Nude Audio Move Super M speaker is IPX5 gecertificeerd. Dit betekent dat de speaker onder de douchte gebruikt kan worden. Zet de speaker neer tijdens het douchen en geniet van je eigen muziek. De speaker is door het IPX5 certificaat spatwater dicht en niet volledig waterproof, het is dus niet de bedoeling om de speaker onder te dompelen in bad!

De Nude Audio Move Super M Bluetooth Speaker in het kort:

  • Bluetooth 4.0
  • Draagkoord meegeleverd
  • Mini USB kabel mee geleverd
  • Draadloos streamen tot wel 10/15 meter
  • 8 uur onafgebroken muziek streamen
  • Spatwater proof (IPX5 gecertificeerd)
Lees meer

Specificaties

Productcode 22-88
Producent Nude Audio
MPN PS039BKG
Garantie 6 maanden
Bluetooth Versie 4.0
NFC Nee
Multipoint Pairing Nee
Aux aansluiting Ja
Microfoon Nee
Kleur Zwart
EAN 5055633206942
Toon meer

Vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Vul dan hieronder uw gegevens in, en stel uw vraag. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Stel een vraag
Klik hier voor de resultaten