KitSound Cayman Hi-Fi Bluetooth Speaker

Bekijk productvideo
Productcode: 53857
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Productomschrijving

De KitSound Cayman Hi-Fi Bluetooth Speaker is een stijlvolle Bluetooth Speaker met NFC, afstandsbediening en uitstekend geluid. U kunt optimaal genieten van uw favoriete muziek met deze luxe luidspreker.

Speaker met uitstekend geluid

De KitSound Cayman Hi-Fi Bluetooth Speaker beschikt over Hi-Fi geluid, waardoor de speaker natuurlijk klinkend geluid uitzendt. Dankzij twee drivers en een speciale mid/bass driver is de speaker in staat verschillende genres muziek af te spelen. De KitSound Cayman Hi-Fi Bluetooth Speaker heeft twee geluidsmodes zodat u de speaker op uw voorkeur aan kunt passen. Daarnaast zijn er Apps beschikbaar voor zowel Android als IOS om nog meer voorkeuren in te stellen. 

Modern ontwerp

De KitSound Cayman Hi-Fi Bluetooth Speaker heeft een modern ontwerp dat in de meeste huiskamers goed past. De speaker heeft een lampje om aan te geven wanneer een toestel verbonden is en staat iets schuin, zodat geluid beter uitgezonden wordt.

Afstandsbediening

De KitSound Cayman Hi-Fi Bluetooth Speaker heeft een afstandsbediening om uw speaker op afstand te besturen. Niet alleen kunt u hiermee uw muziek bedienen, ook kunt u inkomende oproepen afwijzen zodat u rustig verder kunt genieten.

Eenvoudig verbinden

De KitSound Cayman Hi-Fi Bluetooth Speaker heeft verschillende inputmogelijkheden. Zo beschikt de speaker over Bluetooth 4.0 om snel en eenvoudig draadloos te verbinden tot 10 meter. Ingebouwde NFC technologie zorgt daarbij dat uw toestel met één tik verbonden is. Tot slot is er ook een 3.5 mm AUX poort aanwezig, zodat u uw toestel ook gewoon via een kabel kunt verbinden.

KitSound Cayman Hi-Fi Bluetooth Speaker in het kort

  • Uitstekend geluid
  • Modern geluid
  • Incl. afstandsbediening
  • Bluetooth, NFC en AUX
  • Bluetooth versie: V4.0
  • Aux input 3,5mm 
  • Output: 10W x 2 satellites, 30 W subwoofer - 50W totaal
  • Frequency respons: 40Hz - 15 kHz
Lees meer

Specificaties

Productcode 53857
Merk Geen
MPN KSCAYM
Garantie 6 maanden
Kleur Zwart
Multipoint Pairing Nee
NFC Ja
Bluetooth Versie 4.0
Aux aansluiting Ja
Microfoon Ja
EAN 5030578321585
Toon meer

Vraag en antwoord

Heb je een vraag over dit product? Laat het ons weten! Binnen 1 werkdag ontvang je een antwoord van onze productexperts.

Stel jouw vraag

Geschikt voor

Alcatel

Apple

Asus

General Mobile

Google

Honor

HTC

Huawei

Lenovo

LG

Microsoft

Motorola

Nokia

OnePlus

Oppo

Razer

Realme

Samsung

Sony

TCL

Wileyfox

Xiaomi

Toon meer