KitSound Cayman Hi-Fi Bluetooth Speaker

Bekijk productvideo
Productcode: 22-99
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Productomschrijving

De KitSound Cayman Hi-Fi Bluetooth Speaker is een stijlvolle Bluetooth Speaker met NFC, afstandsbediening en uitstekend geluid. U kunt optimaal genieten van uw favoriete muziek met deze luxe luidspreker.

Speaker met uitstekend geluid

De KitSound Cayman Hi-Fi Bluetooth Speaker beschikt over Hi-Fi geluid, waardoor de speaker natuurlijk klinkend geluid uitzendt. Dankzij twee drivers en een speciale mid/bass driver is de speaker in staat verschillende genres muziek af te spelen. De KitSound Cayman Hi-Fi Bluetooth Speaker heeft twee geluidsmodes zodat u de speaker op uw voorkeur aan kunt passen. Daarnaast zijn er Apps beschikbaar voor zowel Android als IOS om nog meer voorkeuren in te stellen. 

Modern ontwerp

De KitSound Cayman Hi-Fi Bluetooth Speaker heeft een modern ontwerp dat in de meeste huiskamers goed past. De speaker heeft een lampje om aan te geven wanneer een toestel verbonden is en staat iets schuin, zodat geluid beter uitgezonden wordt.

Afstandsbediening

De KitSound Cayman Hi-Fi Bluetooth Speaker heeft een afstandsbediening om uw speaker op afstand te besturen. Niet alleen kunt u hiermee uw muziek bedienen, ook kunt u inkomende oproepen afwijzen zodat u rustig verder kunt genieten.

Eenvoudig verbinden

De KitSound Cayman Hi-Fi Bluetooth Speaker heeft verschillende inputmogelijkheden. Zo beschikt de speaker over Bluetooth 4.0 om snel en eenvoudig draadloos te verbinden tot 10 meter. Ingebouwde NFC technologie zorgt daarbij dat uw toestel met één tik verbonden is. Tot slot is er ook een 3.5 mm AUX poort aanwezig, zodat u uw toestel ook gewoon via een kabel kunt verbinden.

KitSound Cayman Hi-Fi Bluetooth Speaker in het kort

  • Uitstekend geluid
  • Modern geluid
  • Incl. afstandsbediening
  • Bluetooth, NFC en AUX
  • Bluetooth versie: V4.0
  • Aux input 3,5mm 
  • Output: 10W x 2 satellites, 30 W subwoofer - 50W totaal
  • Frequency respons: 40Hz - 15 kHz
Lees meer

Specificaties

Productcode 22-99
MPN KSCAYM
Garantie 6 maanden
Bluetooth Versie 4.0
NFC Ja
Multipoint Pairing Nee
Aux aansluiting Ja
Microfoon Ja
Kleur Zwart
EAN 5030578321585
Toon meer

Vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Vul dan hieronder uw gegevens in, en stel uw vraag. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Stel een vraag

Geschikt voor

Alcatel

Apple

Asus

BlackBerry

CAT

General Mobile

Google

Honor

HTC

Huawei

Lenovo

LG

Microsoft

Motorola

Nokia

OnePlus

Razer

Samsung

Sony

Wiko

Wileyfox

Xiaomi

Toon meer
Klik hier voor de resultaten