Sony Xperia XZ accessoires

De Sony Xperia XZ

De Sony Xperia XZ is het nieuwe topmodel van de Sony’s Xperia X serie. Hiermee kan het toestel worden gezien als de opvolger van de Xperia X Performance met vooral een betere camera en accu. Hierdoor kunt u met de Xperia XZ nu geweldige foto’s maken. Om uw gebruikservaring zo optimaal mogelijk te maken, biedt GSMpunt een gevarieerd aanbod aan accessoires aan voor uw Xperia XZ. Of u nu beter geluid, extra bescherming of meer opslaggeheugen zoekt: bij GSMpunt vindt u alle accessoires om optimaal van uw smartphone te kunnen genieten.

Sony Xperia XZ hoesjes en screen protectors

U wilt uw Sony Xperia XZ natuurlijk niet beschadigen. Nu is het toestel wel waterdicht, maar dit betekend niet dat het ook krasbestendig is. Om de kans op schade te voorkomen, raden wij daarom aan uw smartphone goed te beschermen. Dit kan met een Sony Xperia XZ Hoesje. In onze hoesjes categorie vindt u diverse flip hoesjes, back covers en insteekhoesjes (pouches) om uw toestel voor krassen te behoeden. Sommige van onze hoesjes bieden ook extra gebruiksgemak, door bijvoorbeeld als standaard of portemonnee te dienen. Kunt u mooi bescherming en gemak combineren.

Om ook het scherm van uw Xperia XZ te beschermen, is het handig om naast een hoesje ook een screen protector te gebruiken. Deze producten van glas of plastic vormen een extra laag over uw scherm. Hierdoor kunt u krassen, schrammen, en met een Tempered Glass product zelfs barsten in uw scherm voorkomen.

Geniet optimaal van uw muziek

Luistert u veel muziek op uw Xperia XZ? Dan kan een product uit een van onze 3 audio categorieën iets voor u zijn. Zo vindt u in onze categorie Bluetooth Headsets draadloze koptelefoons en oordopjes om overal zonder anderen te storen van uw muziek te genieten. Met een Bluetooth headset heeft u nooit meer last van in de knoop geraakte of in de weg zittende draadjes.

Wilt u liever een bedrade headset, bijvoorbeeld omdat u uw headset niet op wilt hoeven laden? Dan kunt u terecht in onze categorie met standaard headsets. Hier vindt u accessoires van bekende merken als Jabra en Monster en originele Sony headsets.

Om uw vrienden mee te laten genieten van uw muziek, bieden wij speakers die eenvoudig draadloos met uw smartphone te verbinden zijn. Deze compacte speakers zijn eenvoudig in een tas te stoppen zodat ze makkelijk mee te nemen zijn.

Geheugenkaarten

Maakt u veel foto’s en video’s of gebruikt u veel apps? U kunt dan met een geheugenkaart het opslaggeheugen van uw Sony Xperia XZ uitbreiden. GSMpunt biedt geheugenkaarten aan van bekende merken als Samsung en Sandisk tot wel 256GB extra opslag. Kunt u alles opslaan zonder zich zorgen te maken om ruimte

Bij GSMpunt bent u ook aan het juiste adres voor Sony Xperia 5 hoesjes, Sony Xperia 10 hoesjes en Sony Xperia 1 hoesjes.

Klik hier voor de resultaten