Sony Xperia XA2 Display Folie

Op deze pagina kunt u ongetwijfeld een goede display folie voor de Sony Xperia XA2 vinden. We bieden display folies aan van verschillende merken, dus ook voor u zit er wel een Sony Xperia XA2 display folie tussen!

Filter op
Prijs

Selecteer hier binnen welke prijs-klasse u wilt zoeken

Toon resultaten
Privacy Glass
Toon resultaten
Merk
meer merken
minder merken
Toon resultaten
Levertijd
Toon resultaten
1 - 1 van 1 | Per pagina
 1. Rosso Sony Xperia XA2 Clear Screen Protector Duo Pack
  Rosso Sony Xperia XA2 Clear Screen Protector Duo Pack

  Bescherm uw Sony Xperia XA2 tegen krassen met de Rosso Ultra Clear Screen Protector. Deze protector is op maat gemaakt voor de Xperia XA2 en wordt geleverd in een handige duo pack. Het stevige plastieken folie dat is voorzien van alle juiste uitsparingen voor de Xperia XA2 is eenvoudig te monteren.

  Rosso | Plastic Folie

  € 9,95
  Op voorraad

De beste Sony Xperia XA2 display folies

Display folies zijn met afstand de bekendste screen protectors die worden aangeboden, dus het is logisch dat er ook display folies voor de Sony Xperia XA2 zijn gemaakt. Een display folie is een dunne screen protector die je Xperia XA2 beschermt tegen kleine krasjes, stof en vuil. Als u bang bent dat het aanbrengen van een Xperia XA2 display folie lastig is, dan kunnen we u gerust stellen. Het aanbrengen van een display folie is namelijk erg simpel. U hoeft alleen maar beschermfolies van de screen protector af te halen. Vervolgens kunt u de display folie op de Sony Xperia XA2 plakken.

Een flexibele Xperia XA2 screen protector

Een display folie wordt ook wel een flexibele screen protector genoemd. Een grote groep mensen is juist op zoek naar een display folie, omdat het goedkoper is en niet ten koste gaat van het gebruiksgemak. Zoals gezegd, beschermt een display folie uw Sony Xperia XA2 tegen het dagelijkse gebruik. Hierbij kunt u denken aan het krassen, stoten en het vuil worden van uw telefoon.

De voor- en nadelen van een display folie

Elk product heeft zijn voor- en nadelen. Dit is dus ook het geval bij de Sony Xperia XA2 display folies. Afhankelijk van wat u met uw telefoon doet kunt u bepalen of u aan een Xperia XA2 display folie genoeg hebt, of beter voor een tempered glass kunt kiezen.

Voordelen van een Sony Xperia XA2 display folie

 • Display folies zijn erg dun
 • Kan altijd met een hoesje gebruikt worden
 • Vrijwel voor elke telefoon gemaakt

Nadelen van een Sony Xperia XA2 display folie

 • Bubbels bij het aanbrengen
 • Een display folie is krasgevoelig

Meer informatie over een Sony Xperia XA2 display folie

Waarvan is een display folie gemaakt?

Zoals de naam al zegt, is een display folie gemaakt van een sterke folie. Deze flexibele screen protector bestaat uit twee lagen. Een zachte laag die wordt verstevigd met een stevige buitenlaag. Dit zorgt ervoor dat het scherm van uw Xperia XA2 voldoende beschermt is, maar niet ten koste gaat van het gebruiksgemak.

Sony Xperia XA2 display folie bescherming

Een display folie beschermt uw Xperia XA2 tegen meerdere bedreigingen van buitenaf. Ten opzichte van een tempered glass, is dit een redelijk beperkte bescherming. Toch wordt uw Xperia XA2 beschermt tegen mogelijke beschadigingen bij dagelijks gebruik.

Klik hier voor de resultaten