Sony Xperia X Performance Display Folie

Op deze pagina kunt u ongetwijfeld een goede display folie voor de Sony Xperia X Performance vinden. We bieden display folies aan van verschillende merken, dus ook voor u zit er wel een Sony Xperia X Performance display folie tussen!

Filter op
Prijs

Selecteer hier binnen welke prijs-klasse u wilt zoeken

Toon resultaten
Privacy Glass
Toon resultaten
Merk
meer merken
minder merken
Toon resultaten
Levertijd
Toon resultaten
1 - 1 van 1 | Per pagina
 1. Sony Xperia X (Performance) Ultra Clear LCD Screen Protector
  Sony Xperia X (Performance) Ultra Clear LCD Screen Protector

  Altijd al last van krassen of schrammen gehad op uw toestellen? Wilt u dat deze keer voorkomen? Gebruik dan de Ultra Clear LCD Screen Protector voor de Xperia X Performance. Dit display folie zal het scherm van uw toestel kras- en schramvrij houden!

  Plastic Folie

  € 6,95
  Op voorraad

De beste Sony Xperia X Performance display folies

Display folies zijn met afstand de bekendste screen protectors die worden aangeboden, dus het is logisch dat er ook display folies voor de Sony Xperia X Performance zijn gemaakt. Een display folie is een dunne screen protector die je Xperia X Performance beschermt tegen kleine krasjes, stof en vuil. Als u bang bent dat het aanbrengen van een Xperia X Performance display folie lastig is, dan kunnen we u gerust stellen. Het aanbrengen van een display folie is namelijk erg simpel. U hoeft alleen maar beschermfolies van de screen protector af te halen. Vervolgens kunt u de display folie op de Sony Xperia X Performance plakken.

Een flexibele Xperia X Performance screen protector

Een display folie wordt ook wel een flexibele screen protector genoemd. Een grote groep mensen is juist op zoek naar een display folie, omdat het goedkoper is en niet ten koste gaat van het gebruiksgemak. Zoals gezegd, beschermt een display folie uw Sony Xperia X Performance tegen het dagelijkse gebruik. Hierbij kunt u denken aan het krassen, stoten en het vuil worden van uw telefoon.

De voor- en nadelen van een display folie

Elk product heeft zijn voor- en nadelen. Dit is dus ook het geval bij de Sony Xperia X Performance display folies. Afhankelijk van wat u met uw telefoon doet kunt u bepalen of u aan een Xperia X Performance display folie genoeg hebt, of beter voor een tempered glass kunt kiezen.

Voordelen van een Sony Xperia X Performance display folie

 • Display folies zijn erg dun
 • Kan altijd met een hoesje gebruikt worden
 • Vrijwel voor elke telefoon gemaakt

Nadelen van een Sony Xperia X Performance display folie

 • Bubbels bij het aanbrengen
 • Een display folie is krasgevoelig

Meer informatie over een Sony Xperia X Performance display folie

Waarvan is een display folie gemaakt?

Zoals de naam al zegt, is een display folie gemaakt van een sterke folie. Deze flexibele screen protector bestaat uit twee lagen. Een zachte laag die wordt verstevigd met een stevige buitenlaag. Dit zorgt ervoor dat het scherm van uw Xperia X Performance voldoende beschermt is, maar niet ten koste gaat van het gebruiksgemak.

Sony Xperia X Performance display folie bescherming

Een display folie beschermt uw Xperia X Performance tegen meerdere bedreigingen van buitenaf. Ten opzichte van een tempered glass, is dit een redelijk beperkte bescherming. Toch wordt uw Xperia X Performance beschermt tegen mogelijke beschadigingen bij dagelijks gebruik.

Klik hier voor de resultaten