Sony Xperia 1 Display Folie

Op deze pagina kun je ongetwijfeld een goede display folie voor de Sony Xperia 1 vinden. We bieden display folies aan van verschillende merken, dus ook voor jou zit er wel een Sony Xperia 1 display folie tussen!

1 - 1 van 1 | Per pagina
 1. Rosso Sony Xperia 1 Ultra Clear Screen Protector Duo Pack
  Rosso Sony Xperia 1 Ultra Clear Screen Protector Duo Pack

  Bescherm uw Sony Xperia 1 tegen krassen met de Rosso Ultra Clear Screen Protector. Deze protector is op maat gemaakt voor de Sony Xperia 1 en wordt geleverd in een handige duo pack. Het stevige plastieken folie dat is voorzien van alle juiste uitsparingen voor de Sony Xperia 1 is eenvoudig te monteren.

  Rosso | Plastic Folie

  € 9,95
  Op voorraad

De beste Sony Xperia 1 display folies

Display folies zijn met afstand de bekendste screen protectors die worden aangeboden, dus het is logisch dat er ook display folies voor de Sony Xperia 1 zijn gemaakt. Een display folie is een dunne screen protector die je Xperia 1 beschermt tegen kleine krasjes, stof en vuil. Als je bang bent dat het aanbrengen van een Xperia 1 display folie lastig is, dan kunnen we je gerust stellen. Het aanbrengen van een display folie is namelijk erg simpel. Je hoeft alleen maar beschermfolies van de screen protector af te halen. Vervolgens kunt je de display folie op de Sony Xperia 1 plakken.

Een flexibele Xperia 1 screen protector

Een display folie wordt ook wel een flexibele screen protector genoemd. Een grote groep mensen is juist op zoek naar een display folie, omdat het goedkoper is en niet ten koste gaat van het gebruiksgemak. Zoals gezegd, beschermt een display folie je Sony Xperia 1 tegen het dagelijkse gebruik. Hierbij kun je denken aan het krassen, stoten en het vuil worden van je telefoon.

De voor- en nadelen van een display folie

Elk product heeft zijn voor- en nadelen. Dit is dus ook het geval bij de Sony Xperia 1 display folies. Afhankelijk van wat je met je telefoon doet kun je bepalen of je aan een Xperia 1 display folie genoeg hebt, of beter voor een tempered glass kunt kiezen.

Voordelen van een Sony Xperia 1 display folie

 • Display folies zijn erg dun
 • Kan altijd met een hoesje gebruikt worden
 • Vrijwel voor elke telefoon gemaakt

Nadelen van een Sony Xperia 1 display folie

 • Bubbels bij het aanbrengen
 • Een display folie is krasgevoelig

Meer informatie over een Sony Xperia 1 display folie

Waarvan is een display folie gemaakt?

Zoals de naam al zegt, is een display folie gemaakt van een sterke folie. Deze flexibele screen protector bestaat uit twee lagen. Een zachte laag die wordt verstevigd met een stevige buitenlaag. Dit zorgt ervoor dat het scherm van je Xperia 1 voldoende beschermt is, maar niet ten koste gaat van het gebruiksgemak.

Sony Xperia 1 display folie bescherming

Een display folie beschermt je Xperia 1 tegen meerdere bedreigingen van buitenaf. Ten opzichte van een tempered glass, is dit een redelijk beperkte bescherming. Toch wordt je Xperia 1 beschermt tegen mogelijke beschadigingen bij dagelijks gebruik.

Klik hier voor de resultaten