Sony Xperia 1 III Hoesjes

Je wil jouw nieuwe Sony Xperia 1 III natuurlijk zo goed mogelijk beschermen, omdat het misschien wel je meest dierbare item is. Een Sony Xperia 1 III hoesje is hiervoor een echte musthave! Op deze pagina hebben onze productexperts daarom de beste Sony Xperia 1 III cases op een rijtje gezet, waartussen jij een telefoonhoesje kan vinden dat perfect aansluit bij al je wensen!

Meer
Prijs

Selecteer hier binnen welke prijs-klasse u wilt zoeken

Toon resultaten
Kleur
meer kleuren
minder kleuren
Toon resultaten
Type Hoesje
Toon resultaten
Materiaal Materiaal Van welk materiaal is het product gemaakt?
Toon resultaten
Ruimte voor Pasjes
Toon resultaten
Sleep/Wake
Toon resultaten
Met Venster
Toon resultaten
Dikte van hoesje
Toon resultaten
Met Koord
Toon resultaten
Soort Printje
Toon resultaten
Geschikt voor MagSafe
Toon resultaten
Merk
meer merken
minder merken
Toon resultaten
Levertijd
Toon resultaten
1 - 53 van 53 | Per pagina
Filters

Het beste Sony Xperia 1 III hoesje

Wist u dat wij binnen ons assortiment meer dan 10.000 verschillende telefoonhoesjes hebben? Voor vrijwel iedere telefoon en tablet hebben wij op maat gemaakte hoesjes. Daarbij mogen Sony Xperia 1 III hoesjes uiteraard niet ontbreken! Middels een stoer/lief/leuk/fraai hoesje maakt u uw telefoon helemaal eigen. Een hoesje is de perfecte accessoires om uw Sony Xperia 1 III een persoonlijk tintje te geven en biedt goede bescherming tegen schade.

De Sony Xperia 1 III hoesjes binnen ons assortiment zijn te verkrijgen in diverse prijsklassen en van een groot aantal bekende merken. Bij ons bent u dus ook aan het juiste adres voor een goedkoop Xperia 1 III hoesje. Ons brede assortiment zorgt ervoor dat u altijd een hoesje zult vinden dat bij u past. Zo profiteert u bij GSMpunt altijd van een zeer goede prijs/kwaliteitverhouding als het om Sony Xperia 1 III hoesjes gaat!

Bescherm uw Sony Xperia 1 III!

We doen alles met onze telefoon. De tijd dat we enkel belden met onze telefoons ligt achter ons en bij veel dagelijkse handelingen halen we voordeel uit de ontelbare mogelijkheden die telefoons tegenwoordig bieden. Daardoor is niets vervelender dan wanneer bijvoorbeeld het scherm van een smartphone gebarsten is. Voorkom dat uw Sony Xperia 1 III beschadigd raakt en verleng de levensduur van uw telefoon middels een bijpassend telefoonhoesje.

Uiteraard gebruikt iedereen zijn telefoon op een geheel andere manier en in compleet andere situaties. Daarom vindt u bij ons veel verschillende type Sony Xperia 1 III hoesjes. Bij het selecteren van een hoesje is het dus belangrijk om goed van te voren te bepalen waar u het toestel voor wilt beschermen. Wilt u uw telefoon alleen beschermen tegen krassen, dan is de relatief simpele bescherming van een hard plastieken back cover voldoende. Wilt u uw Sony Xperia 1 III liever beter beschermen, dan is een flip cover, full protect of waterdichte cover wellicht een betere keuze.

Sony Xperia 1 III case, cover of hoesje

Vaak horen we dat mensen op zoek zijn naar een Xperia 1 III case, cover of hoesje. Maar wat is nou eigenlijk het verschil? Het is maar net hoe jij het wil noemen. Er is niet echt een richtlijn voor het gebruik van de namen. Bij cover wordt snel gerefereerd aan een backcover om de achterkant te beschermen. Case wordt eerder gebruikt bij hoesjes als een flip case of een book case.

Xperia 1 III wallet case, flip case of backcover?

In ons assortiment vindt u veel verschillende soorten cases, covers en hoesjes voor de Sony Xperia 1 III. Zo vindt u bijvoorbeeld een wallet case, book case, flipcase, flipcover of backcover voor de Xperia 1 III. Vaak krijgen we de vraag welke van deze cases de beste bescherming biedt. Dit hangt natuurlijk af van de situatie waarin de case wordt gebruikt. In een handtas kan het bijvoorbeeld erg handig zijn om een book of wallet case te gebruiken. Voor mensen die de Xperia 1 III voornamelijk gebruiken in de thuis of werk omgeving kan een transparante siliconen of tpu Xperia 1 III backcover of bumper weer de perfecte uitkomst zijn. Elk type case kan jouw Sony Xperia 1 III beschermen, het is precies wat jij in een hoesje zoekt!

Eigen stijl Xperia 1 III hoesje

Een hoesje zorgt niet alleen meer voor bescherming, het is ook een fashion item geworden. Door een zwart, gouden, transparant of gekleurd hoesje om de Xperia 1 III te gebruiken maakt u het toestel meer eigen. Vaak zien we tegenwoordig dat een hoesje bij de outfit moet passen, of de kleur moet matchen met de handtas van leer. Andere mensen willen liever een hardcase met een leuke print er op.

Eenvoudig uw Sony Xperia 1 III hoesje vinden

Het grote aanbod Sony Xperia 1 III hoesjes kan overweldigend lijken. Gelukkig is het bij ons eenvoudig om de beste Sony Xperia 1 III hoes te vinden dat bij u past. Zo kunt u onder meer gebruik maken van de handige filters op deze pagina. De filters maken het mogelijk om het assortiment te filteren op type, materiaal, merk, kleur, levertijd en nog veel meer. Mocht u vragen hebben over de Sony Xperia 1 III hoesjes binnen ons assortiment? Aarzel dan niet om even contact met onze klantenservice op te nemen.