ZAGG InvisibleShield Original Screen Protector Apple iPhone 7 / 8

Productcode: 51245
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Productomschrijving

De ZAGG InvisibleShield Original screen protector is de nummer één verkopende high-end type screen protector in de industrie. Zoals alle ZAGG InvisibleShield screen protectors, komt deze Original editie voor de Apple iPhone 7 / 8 ook met levenslange garantie, is het voorzien van ‘Military Grade’ technologie en beschikt het over ‘self-healing’ bij kleine krassen en schade. Ook het gemak van het plaatsen vide de unieke ‘EZ Apply’ feature, maakt deze ZAGG InvisibleShield Original screen voor de Apple iPhone 7 / 8 protector de beste in zijn klasse!

Military Grade bescherming

De ZAGG InvisibleShield Original is vervaardigd van hetzelfde materiaal dat het leger gebruikt voor de bescherming van helikopter wieken. Dit sterke, maar toch ook flexibel materiaal biedt optimale bescherming voor het glazen scherm van uw Apple iPhone 7 / 8.

Self-Healing Nano-Memory Technologie

In tegenstelling tot een standaard screen protector, beschikt de ZAGG InvisibleShield Original screen protector voor de Apple iPhone 7 / 8 over ‘Nano-Memory’ technologie. Dit betekent dat het dankzij wetenschappelijk ontwikkelde slimme moleculen hersteld van krassen en deuken. Niet één keer, maar keer op keer! Zo behoud u een goed beschermde Apple iPhone 7 / 8.

Levenslange garantie

Via ZAGG kunt u levenslange garantie claimen. Mocht uw ZAGG InvisibleShield Original screen protector dus beschadigd raken, dan kunt u dit via de site van ZAGG melden en zullen zij het vervangen!

Makkelijk aan te brengen

Deze ZAGG InvisibleShield Original screen protector is eenvoudig aan te brengen dankzij de ‘Smart EZ’ applicatie methode. Dankzij deze door ZAGG ontwikkelde applicatie methode, weet u zeker dat de ZAGG InvisiebleShield Original screen protector zonder bellen en accuraat op uw Apple iPhone 7 / 8 geplaatst kan worden.

Lees meer

Specificaties

Productcode 51245
Merk ZAGG
MPN IP7OWS-F00
Garantie 6 maanden
Type Screenprotector Plastic Folie
Aantal in de verpakking 1
Privacy Glass Nee
Lengte 129 mm
Breedte 58 mm
EAN 848467054040
Toon meer

Vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Vul dan hieronder uw gegevens in, en stel uw vraag. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Stel een vraag

Geschikt voor

  1. Apple iPhone 6 / 6S
    Apple iPhone 6 / 6S
  2. Apple iPhone 7
    Apple iPhone 7
  3. Apple iPhone 8
    Apple iPhone 8
Klik hier voor de resultaten