Vanwege de lockdown is het mogelijk dat je bestelling langer onderweg is. Klik hier voor meer informatie.

InvisibleSHIELD Original Samsung Galaxy S8 Plus

Voor S8 Plus
Productcode: 51417
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Alternatieven

Meer alternatieven

Productomschrijving

De InvisibleSHIELD Original Screen Protector is de nummer één verkopende high-end type screen protector in de industrie. Zoals alle InvisibleShield Screen Protectors, komt deze Original editie voor de Samsung Galaxy S8 Plus ook met levenslange garantie, is het voorzien van ‘Military Grade’ technologie en beschikt het over ‘self-healing’ bij kleine krassen en schade. Ook het gemak van het plaatsen vide de unieke ‘EZ Apply’ feature, maakt deze InvisibleSHIELD Original Screen Protector voor de Samsung Galaxy S8 Plus de beste in zijn klasse!

Military Grade bescherming

De InvisibleShield Original is vervaardigd van hetzelfde materiaal dat het leger gebruikt voor de bescherming van helikopter wieken. Dit sterke, maar toch ook flexibel materiaal biedt optimale bescherming voor het glazen scherm van uw Samsung Galaxy S8 Plus.

Self Healing Nano-Memory Technologie

In tegenstelling tot een standaard Screen Protector, beschikt de InvisibleSHIELD Original Screen Protector voor de Samsung Galaxy S8 Plus over ‘Nano-Memory’ technologie. Dit betekent dat het dankzij wetenschappelijk ontwikkelde slimme moleculen hersteld van krassen en deuken. Niet één keer, maar keer op keer! Zo behoud u een goed beschermde Samsung Galaxy S8 Plus.

Levenslange garantie

InvisibleSHIELD biedt levenslange garantie op de Original Screen Protector. Mocht uw InvisibleSHIELD Original dus beschadigd raken, zullen zij het product vervangen!

Makkelijk aan te brengen

Deze InvisibleSHIELD Original Screen Protector is eenvoudig aan te brengen dankzij de ‘Smart EZ’ applicatie methode. Dankzij deze door InvisibleSHIELD ontwikkelde applicatie methode, weet u zeker dat de InvisibleSHIELD Original Screen Protector zonder bellen en accuraat op uw Samsung Galaxy S8 Plus geplaatst kan worden.

InvisibleSHIELD Screen Protector Samsung Galaxy S8 Plus in het kort:

 • Military Grade bescherming
 • hersteld van kleine krassen
 • Makkelijk aan te brengen
  Lees meer

  Specificaties

  Productcode 51417
  Merk InvisibleSHIELD
  MPN G8EOWS-F00
  Garantie 6 maanden
  Type Screenprotector Plastic Folie
  Aantal in de verpakking 1
  Privacy Glass Nee
  Lengte 154 mm
  Breedte 72 mm
  EAN 848467059816
  Toon meer

  Vraag?

  Heeft u een vraag over dit product? Vul dan hieronder uw gegevens in, en stel uw vraag. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

  Stel een vraag

  Geschikt voor

  1. Samsung Galaxy S8 Plus
   Samsung Galaxy S8 Plus
  Reminder image

  Bekijk alle Samsung Galaxy S8 Plus Screen Protectors

  17 Verschillende modellen

  x