InvisibleSHIELD Original Screen Protector Samsung Galaxy A3 (2017)

Productcode: 51657
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Alternatieven

Meer alternatieven

Productomschrijving

De InvisibleSHIELD Original Screen Protector is de nummer één verkopende high-end type screen protector in de industrie. Zoals alle InvisibleShield Screen Protectors, komt deze Original editie voor de Samsung Galaxy A3 (2017) ook met levenslange garantie, is het voorzien van ‘Military Grade’ technologie en beschikt het over ‘self-healing’ bij kleine krassen en schade. Ook het gemak van het plaatsen vide de unieke ‘EZ Apply’ feature, maakt deze InvisibleSHIELD Original Screen Protector voor de Samsung Galaxy A3 (2017) de beste in zijn klasse!

Military Grade bescherming

De InvisibleShield Original is vervaardigd van hetzelfde materiaal dat het leger gebruikt voor de bescherming van helikopter wieken. Dit sterke, maar toch ook flexibel materiaal biedt optimale bescherming voor het glazen scherm van uw Samsung Galaxy A3 (2017).

Self Healing Nano-Memory Technologie

In tegenstelling tot een standaard Screen Protector, beschikt de InvisibleSHIELD Original Screen Protector voor de Samsung Galaxy A3 (2017) over ‘Nano-Memory’ technologie. Dit betekent dat het dankzij wetenschappelijk ontwikkelde slimme moleculen hersteld van krassen en deuken. Niet één keer, maar keer op keer! Zo behoud u een goed beschermde Samsung Galaxy A3 (2017).

Levenslange garantie

InvisibleSHIELD biedt levenslange garantie op de Original Screen Protector. Mocht uw InvisibleSHIELD Original dus beschadigd raken, zullen zij het product vervangen!

Makkelijk aan te brengen

Deze InvisibleSHIELD Original Screen Protector is eenvoudig aan te brengen dankzij de ‘Smart EZ’ applicatie methode. Dankzij deze door InvisibleSHIELD ontwikkelde applicatie methode, weet u zeker dat de InvisibleSHIELD Original Screen Protector zonder bellen en accuraat op uw Samsung Galaxy A3 (2017) geplaatst kan worden.

InvisibleShield Screen Protector Samsung Galaxy A3 (2017) in het kort:

  • Military Grade bescherming
  • hersteld van kleine krassen
  • Makkelijk aan te brengen
Lees meer

Specificaties

Productcode 51657
Merk InvisibleSHIELD
MPN G3AOWS-F00
Garantie 6 maanden
Type Screenprotector Plastic Folie
Aantal in de verpakking 1
Privacy Glass Nee
Lengte 127 mm
Breedte 58 mm
EAN 848467058543
Toon meer

Vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Vul dan hieronder uw gegevens in, en stel uw vraag. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Stel een vraag

Geschikt voor

  1. Samsung Galaxy A3 (2017)
    Samsung Galaxy A3 (2017)

Bekijk alle Samsung Galaxy A3 (2017) Screen Protectors

8 Verschillende modellen

x
Klik hier voor de resultaten