InvisibleSHIELD HD Dry Screen Protector Huawei P20 Pro

Productcode: 52298
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Productomschrijving

De InvisibleSHIELD HD Dry Screen Protector is de nummer één verkopende high-end type screen protector in de industrie. Zoals alle InvisibleSHIELD HD Dry Screen Protectors, komt deze HD editie voor de Huawei P20 Pro ook met levenslange garantie, is het voorzien van ‘Military Grade’ technologie en beschikt het over ‘self-healing’ bij kleine krassen en schade. Ook het gemak van het plaatsen vide de unieke ‘EZ Apply’ feature, maakt deze InvisibleSHIELD HD Dry Original Screen Protector voor de Huawei P20 Pro de beste in zijn klasse!

Military Grade bescherming

De InvisibleSHIELD HD Dry is vervaardigd van hetzelfde materiaal dat het leger gebruikt voor de bescherming van helikopter wieken. Dit sterke, maar toch ook flexibel materiaal biedt optimale bescherming voor het glazen scherm van uw Huawei P20 Pro.

Self-Healing Nano-Memory Technologie

In tegenstelling tot een standaard Screen Protector, beschikt de InvisibleSHIELD HD Dry Screen Potector voor de Huawei P20 Pro over ‘Nano-Memory’ technologie. Dit betekent dat het dankzij wetenschappelijk ontwikkelde slimme moleculen hersteld van krassen en deuken. Niet één keer, maar keer op keer! Zo behoud u een goed beschermde Huawei P20 Pro.

Levenslange garantie

InvisibleSHIELD biedt levenslange garantie op de HD Dry Screen Protector. Mocht uw InvisibleSHIELD HD Dry dus beschadigd raken, zullen zij het product vervangen!

Makkelijk aan te brengen

Deze InvisibleSHIELD HD Dry Screen Protector is eenvoudig aan te brengen dankzij de ‘Smart EZ’ applicatie methode. Dankzij deze door InvisibleSHIELD ontwikkelde applicatie methode, weet u zeker dat de InvisibleSHIELD HD Dry Screen Protector zonder bellen en accuraat op uw Huawei P20 Pro geplaatst kan worden.

InvisibleSHIELD HD Dry Screen Protector Huawei P20 Pro in het kort:

  • Military Grade bescherming
  • hersteld van kleine krassen
  • Makkelijk aan te brengen
Lees meer

Specificaties

Productcode 52298
Merk InvisibleSHIELD
MPN 200201703
Garantie 6 maanden
Type Screenprotector Plastic Folie
Aantal in de verpakking 1
Privacy Glass Nee
EAN 848467074376
Toon meer

Vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Vul dan hieronder uw gegevens in, en stel uw vraag. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Stel een vraag

Geschikt voor

  1. Huawei P20 Pro
    Huawei P20 Pro

Bekijk alle Huawei P20 Pro Screen Protectors

11 Verschillende modellen

x
Klik hier voor de resultaten