InvisibleShield HD Screen Protector Samsung Galaxy A5 (2016)

Productcode: 51662
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Productomschrijving

De InvisibleSHIELD HD Screen Protector is de nummer één verkopende high-end type screen protector in de industrie. Zoals alle InvisibleSHIELD HD Screen Protectors, komt deze HD editie voor de Samsung Galaxy A5 (2016) ook met levenslange garantie, is het voorzien van ‘Military Grade’ technologie en beschikt het over ‘self-healing’ bij kleine krassen en schade. Ook het gemak van het plaatsen vide de unieke ‘EZ Apply’ feature, maakt deze InvisibleSHIELD HD Original Screen Protector voor de Samsung Galaxy A5 (2016) de beste in zijn klasse!

Military Grade bescherming

De InvisibleSHIELD HD is vervaardigd van hetzelfde materiaal dat het leger gebruikt voor de bescherming van helikopter wieken. Dit sterke, maar toch ook flexibel materiaal biedt optimale bescherming voor het glazen scherm van uw Samsung Galaxy A5 (2016).

Self-Healing Nano-Memory Technologie

In tegenstelling tot een standaard Screen Protector, beschikt de InvisibleSHIELD HD Screen Potector voor de Samsung Galaxy A5 (2016) over ‘Nano-Memory’ technologie. Dit betekent dat het dankzij wetenschappelijk ontwikkelde slimme moleculen hersteld van krassen en deuken. Niet één keer, maar keer op keer! Zo behoud u een goed beschermde Samsung Galaxy A5 (2016).

Levenslange garantie

InvisibleSHIELD biedt levenslange garantie op de HD Screen Protector. Mocht uw InvisibleSHIELD HD dus beschadigd raken, zullen zij het product vervangen!

Makkelijk aan te brengen

Deze InvisibleSHIELD HD Screen Protector is eenvoudig aan te brengen dankzij de ‘Smart EZ’ applicatie methode. Dankzij deze door InvisibleSHIELD ontwikkelde applicatie methode, weet u zeker dat de InvisibleSHIELD HD Screen Protector zonder bellen en accuraat op uw Samsung Galaxy A5 (2016) geplaatst kan worden.

InvisibleSHIELD HD Screen Protector Samsung Galaxy A5 (2016) in het kort:

  • Military Grade bescherming
  • hersteld van kleine krassen
  • Makkelijk aan te brengen
Lees meer

Specificaties

Productcode 51662
Merk InvisibleSHIELD
MPN SA5HWS-F00
Garantie 6 maanden
Type Screenprotector Plastic Folie
Aantal in de verpakking 1
Privacy Glass Nee
EAN 848467046625
Toon meer

Vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Vul dan hieronder uw gegevens in, en stel uw vraag. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Stel een vraag

Geschikt voor

  1. Samsung Galaxy A5 (2016)
    Samsung Galaxy A5 (2016)
Reminder image

Bekijk alle Samsung Galaxy A5 (2016) Screen Protectors

4 Verschillende modellen

x