InvisibleSHIELD HD Dry Screen Protector Sony Xperia XZ1 Compact

Voor Xperia XZ1 Compact
Productcode: 52042
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Productomschrijving

De ZAGG InvisibleShield HD Screen Protector is de nummer één verkopende high-end type screen protector in de industrie. Zoals alle ZAGG InvisibleShield HD Screen Protectors, komt deze HD editie voor de Sony Xperia XZ1 Compact ook met levenslange garantie, is het voorzien van ‘Military Grade’ technologie en beschikt het over ‘self-healing’ bij kleine krassen en schade. Ook het gemak van het plaatsen vide de unieke ‘EZ Apply’ feature, maakt deze ZAGG InvisibleShield HD Original Screen Protector voor de Sony Xperia XZ1 Compact de beste in zijn klasse!

Military Grade bescherming

De ZAGG InvisibleShield HD is vervaardigd van hetzelfde materiaal dat het leger gebruikt voor de bescherming van helikopter wieken. Dit sterke, maar toch ook flexibel materiaal biedt optimale bescherming voor het glazen scherm van uw Sony Xperia XZ1 Compact.

Self-Healing Nano-Memory Technologie

In tegenstelling tot een standaard Screen Protector, beschikt de ZAGG InvisibleShield HD Screen Potector voor de Sony Xperia XZ1 Compact over ‘Nano-Memory’ technologie. Dit betekent dat het dankzij wetenschappelijk ontwikkelde slimme moleculen hersteld van krassen en deuken. Niet één keer, maar keer op keer! Zo behoud u een goed beschermde Sony Xperia XZ1 Compact.

Levenslange garantie

InvisibleSHIELD biedt levenslange garantie op de HD Dry Screen Protector. Mocht uw InvisibleSHIELD HD Dry dus beschadigd raken, zullen zij het product vervangen!

Makkelijk aan te brengen

Deze ZAGG InvisibleShield HD Screen Protector is eenvoudig aan te brengen dankzij de ‘Smart EZ’ applicatie methode. Dankzij deze door InvisibleSHIELD ontwikkelde applicatie methode, weet u zeker dat de ZAGG InvisibleShield HD Screen Protector zonder bellen en accuraat op uw Sony Xperia XZ1 Compact geplaatst kan worden.

ZAGG InvisibleShield HD Dry Screen Protector Sony Xperia XZ1 Compact in het kort:

  • Military Grade bescherming
  • hersteld van kleine krassen
  • Makkelijk aan te brengen
Lees meer

Specificaties

Productcode 52042
Merk InvisibleSHIELD
MPN 200201169
Garantie 6 maanden
Type Screenprotector Plastic Folie
Aantal in de verpakking 1
Privacy Glass Nee
EAN 848467068412
Toon meer

Vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Vul dan hieronder uw gegevens in, en stel uw vraag. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Stel een vraag

Geschikt voor

  1. Sony Xperia XZ1 Compact
    Sony Xperia XZ1 Compact
Reminder image

Bekijk alle Sony Xperia XZ1 Compact Screen Protectors

3 Verschillende modellen

x
Klik hier voor de resultaten