ZAGG InvisibleShield HD Dry Screen Protector Samsung Galaxy S7 Edge

Voor S7 Edge
Bekijk productvideo
Productcode: 7-1088
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Alternatieven

Meer alternatieven

Productomschrijving

De ZAGG InvisibleShield HD Screen Protector is de nummer één verkopende high-end type screen protector in de industrie. Zoals alle ZAGG InvisibleShield HD Screen Protectors, komt deze editie voor de Samsung Galaxy S7 Edge ook met levenslange garantie, is het voorzien van ‘Military Grade’ technologie en beschikt het over ‘self-healing’ bij kleine krassen en schade. Deze HD variant van de ZAGG InvisibleShield Galaxy S7 Edge biedt een extra scherp beeld vrijwel complete transparantie.Ook het gemak van het plaatsen vide de unieke ‘EZ Apply’ feature, maakt deze ZAGG InvisibleShield HD Screen Protector voor de Samsung Galaxy S7 Edge protector de beste in zijn klasse!

Military Grade bescherming

De ZAGG InvisibleShield HD Screen Protector is vervaardigd van hetzelfde materiaal dat het leger gebruikt voor de bescherming van helikopter wieken. Dit sterke, maar toch ook flexibel materiaal biedt optimale bescherming voor het glazen scherm van uw Samsung Galaxy S7 Edge.

Self Healing Nano-Memory Technologie

In tegenstelling tot een standaard screen protector, beschikt de ZAGG InvisibleShield HD Screen Pprotector voor de Samsung Galaxy S7 Edge over ‘Nano-Memory’ technologie. Dit betekent dat het dankzij wetenschappelijk ontwikkelde slimme moleculen hersteld van krassen en deuken. Niet één keer, maar keer op keer! Zo behoud u een goed beschermde Samsung Galaxy S7 Edge.

Levenslange garantie

Via ZAGG kunt u levenslange garantie claimen. Mocht uw ZAGG InvisibleShield HD Screen Protector dus beschadigd raken, dan kunt u dit via de site van ZAGG melden en zullen zij het vervangen!

Makkelijk aan te brengen

Deze ZAGG InvisibleShield HD Sceen Protector is eenvoudig aan te brengen dankzij de ‘Smart EZ’ applicatie methode. Dankzij deze door ZAGG ontwikkelde applicatie methode, weet u zeker dat de ZAGG InvisiebleShield screen protector zonder bellen en accuraat op uw Samsung Galaxy S7 Edge geplaatst kan worden.

Perfect voor gebogen scherm!

Deze ZAGG InvisibleShield HD is speciaal voor de Samsung Galaxy S7 Edge en zijn gebogen scherm ontworpen. De screen protector is speciaal op maat voor het gebogen scherm, waardoor u een geweldige bescherming hebt.

ZAGG InvisibleShield HD Screen Protector Samsung Galaxy S7 Edge in het kort

 • Military Grade bescherming
 • Hersteld van kleine krassen
 • Makkelijk aan te brengen
 • Perfect voor het gebogen scherm van de Galaxy S7 Edge!

Let op: deze screen protector is niet in combinatie met alle hoesjes te gebruiken! Contact ons om te vragen of het met uw hoesje te combineren is! 

  Lees meer

  Specificaties

  Productcode 7-1088
  Producent ZAGG
  MPN G7EHDS-F00
  Garantie 6 maanden
  Type Screenprotector Plastic Folie
  Privacy Glass Nee
  Lengte 146 mm
  Breedte 74 mm
  EAN 848467044928
  Toon meer

  Vraag?

  Heeft u een vraag over dit product? Vul dan hieronder uw gegevens in, en stel uw vraag. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

  Stel een vraag

  Alternatieven

  Geschikt voor

  1. Samsung Galaxy S7 Edge
   Samsung Galaxy S7 Edge
  Klik hier voor de resultaten