ZAGG InvisibleShield HD Dry Screen Protector Samsung Galaxy S7

Bekijk productvideo
Productcode: 50989
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Alternatieven

Meer alternatieven

Productomschrijving

De ZAGG InvisibleShield HD Screen Protector is de nummer één verkopende high-end type screen protector in de industrie. Zoals alle ZAGG InvisibleShield HD Screen Protectors, komt deze editie voor de Samsung Galaxy S7 ook met levenslange garantie, is het voorzien van ‘Military Grade’ technologie en beschikt het over ‘self-healing’ bij kleine krassen en schade. Deze HD variant van de ZAGG InvisibleShield Galaxy S7 biedt een extra scherp beeld vrijwel complete transparantie.Ook het gemak van het plaatsen dankzij de unieke ‘EZ Apply’ feature, maakt deze ZAGG InvisibleShield HD Screen Protector voor de Samsung Galaxy S7 protector de beste in zijn klasse!

Military Grade bescherming

De ZAGG InvisibleShield HD Screen Protector is vervaardigd van hetzelfde materiaal dat het leger gebruikt voor de bescherming van helikopter wieken. Dit sterke, maar toch ook flexibel materiaal biedt optimale bescherming voor het glazen scherm van uw Samsung Galaxy S7.

Self Healing Nano-Memory Technologie

In tegenstelling tot een standaard screen protector, beschikt de ZAGG InvisibleShield HD Screen Pprotector voor de Samsung Galaxy S7 over ‘Nano-Memory’ technologie. Dit betekent dat het dankzij wetenschappelijk ontwikkelde slimme moleculen hersteld van krassen en deuken. Niet één keer, maar keer op keer! Zo behoud u een goed beschermde Samsung Galaxy S7.

Levenslange garantie

Via ZAGG kunt u levenslange garantie claimen. Mocht uw ZAGG InvisibleShield HD Screen Protector dus beschadigd raken, dan kunt u dit via de site van ZAGG melden en zullen zij het vervangen!

Makkelijk aan te brengen

Deze ZAGG InvisibleShield HD Sceen Protector is eenvoudig aan te brengen dankzij de ‘Smart EZ’ applicatie methode. Dankzij deze door ZAGG ontwikkelde applicatie methode, weet u zeker dat de ZAGG InvisiebleShield screen protector zonder bellen en accuraat op uw Samsung Galaxy S7 geplaatst kan worden.

ZAGG InvisibleShield HD Screen Protector Samsung Galaxy S7 in het kort

  • Military Grade bescherming
  • Herstelt van kleine krassen
  • Makkelijk aan te brengen
  • Extra transparant

Formaat van deze screenprotector

Niet iedere screenprotector heeft hetzelfde formaat en bedekt is sommige gevallen niet het complete oppervlak van het glas. Er zijn screenprotectors die enkel kunnen hechten aan een vlak oppervlak en gezien de randen van het glas bij de Galaxy S7 iets bol aflopen, kan het zijn dat de bolle rand niet bedekt wordt. Om exact te zien welk oppervlak va het scherm bij de Galaxy S7 bedekt wordt door de screenprotector, kunt u kijken naar de tweede afbeelding bij dit product. Deze screenprotector is 66 mm breed en 138 mm hoog.

Let op: Deze screenprotector is niet te gebruiken in combinatie met een hoesje. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze klantenservice via info@gsmpunt.nl of 0546-601920.

Lees meer

Specificaties

Productcode 50989
Merk ZAGG
MPN GS7HDS-F00
Garantie 6 maanden
Type Screenprotector Plastic Folie
Aantal in de verpakking 1
Privacy Glass Nee
Lengte 138 mm
Breedte 66 mm
EAN 848467046168
Toon meer

Vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Vul dan hieronder uw gegevens in, en stel uw vraag. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Stel een vraag

Geschikt voor

  1. Samsung Galaxy S7
    Samsung Galaxy S7

Bekijk alle Samsung Galaxy S7 Screen Protectors

9 Verschillende modellen

x
Klik hier voor de resultaten