InvisibleSHIELD HD Dry Screen Protector Motorola Moto X4

Productcode: 52195
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Productomschrijving

De InvisibleSHIELD HD Dry Screen Protector is de nummer één verkopende high-end type screen protector in de industrie. Zoals alle InvisibleSHIELD HD Dry Screen Protectors, komt deze HD editie voor de Motorola Moto X4 ook met levenslange garantie, is het voorzien van ‘Military Grade’ technologie en beschikt het over ‘self-healing’ bij kleine krassen en schade. Ook het gemak van het plaatsen vide de unieke ‘EZ Apply’ feature, maakt deze InvisibleSHIELD HD Dry Original Screen Protector voor de Motorola Moto X4 de beste in zijn klasse!

Military Grade bescherming

De InvisibleSHIELD HD Dry is vervaardigd van hetzelfde materiaal dat het leger gebruikt voor de bescherming van helikopter wieken. Dit sterke, maar toch ook flexibel materiaal biedt optimale bescherming voor het glazen scherm van uw Motorola Moto X4.

Self-Healing Nano-Memory Technologie

In tegenstelling tot een standaard Screen Protector, beschikt de InvisibleSHIELD HD Dry Screen Potector voor de Motorola Moto X4 over ‘Nano-Memory’ technologie. Dit betekent dat het dankzij wetenschappelijk ontwikkelde slimme moleculen hersteld van krassen en deuken. Niet één keer, maar keer op keer! Zo behoud u een goed beschermde Motorola Moto X4.

Levenslange garantie

InvisibleSHIELD biedt levenslange garantie op de HD Dry Screen Protector. Mocht uw InvisibleSHIELD HD Dry dus beschadigd raken, zullen zij het product vervangen!

Makkelijk aan te brengen

Deze InvisibleSHIELD HD Dry Screen Protector is eenvoudig aan te brengen dankzij de ‘Smart EZ’ applicatie methode. Dankzij deze door ZAGG ontwikkelde applicatie methode, weet u zeker dat de InvisibleSHIELD HD Dry Screen Protector zonder bellen en accuraat op uw Motorola Moto X4 geplaatst kan worden.

InvisibleSHIELD HD Dry Screen Protector Motorola Moto X4 in het kort:

  • Military Grade bescherming
  • hersteld van kleine krassen
  • Makkelijk aan te brengen
Lees meer

Specificaties

Productcode 52195
Merk InvisibleSHIELD
Garantie 6 maanden
Type Screenprotector Plastic Folie
Aantal in de verpakking 1
Privacy Glass Nee
EAN 848467071658
Toon meer

Vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Vul dan hieronder uw gegevens in, en stel uw vraag. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Stel een vraag

Geschikt voor

  1. Motorola Moto X4
    Motorola Moto X4
Reminder image

Bekijk alle Motorola Moto X4 Screen Protectors

2 Verschillende modellen

x