ZAGG InvisibleShield HD Case Friendly Screen Protector iPhone XS Max

Productcode: 52670
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Productomschrijving

De ZAGG InvisibleShield HD Screen Protector is de nummer één verkopende high-end type screen protector in de industrie. Zoals alle ZAGG InvisibleShield HD Screen Protectors, komt deze HD editie voor de Apple iPhone XS Max ook met levenslange garantie, is het voorzien van ‘Military Grade’ technologie en beschikt het over ‘self-healing’ bij kleine krassen en schade. Dit alles maakt deze ZAGG InvisibleShield HD Original Screen Protector voor de Apple iPhone XS Max een van de beste in zijn klasse!

Military Grade bescherming

De ZAGG InvisibleShield HD is vervaardigd van hetzelfde materiaal dat het leger gebruikt voor de bescherming van helikopter wieken. Dit sterke, maar toch ook flexibel materiaal biedt optimale bescherming voor het glazen scherm van uw Apple iPhone XS Max.

Self-Healing Nano-Memory Technologie

In tegenstelling tot een standaard Screen Protector, beschikt de ZAGG InvisibleShield HD Screen Potector voor de Apple iPhone XS Max over ‘Nano-Memory’ technologie. Dit betekent dat het dankzij wetenschappelijk ontwikkelde slimme moleculen hersteld van krassen en deuken. Niet één keer, maar keer op keer! Zo behoud u een goed beschermde Apple iPhone XS Max.

Case Friendly

Waar veel Apple iPhone XS Max screen protectors niet samen met een hoesje te gebruiken zijn, is de ZAGG InvisibleShield HD Dry Case Friendly Screen protector ontworpen. U kunt dus zowel het scherm als de behuizing van uw smartphone beschermen.

Levenslange garantie

Via ZAGG kunt u levenslange garantie claimen. Mocht uw ZAGG InvisibleShield HD Screen Protector dus beschadigd raken, dan kunt u dit via de site van ZAGG melden en zullen zij het vervangen!

Makkelijk aan te brengen

Deze ZAGG InvisibleShield HD Screen Protector is eenvoudig aan te brengen dankzij de ‘Smart EZ’ applicatie methode. Dankzij deze door ZAGG ontwikkelde applicatie methode, weet u zeker dat de ZAGG InvisibleShield HD Screen Protector zonder bellen en accuraat op uw Apple iPhone XS Max geplaatst kan worden.

ZAGG InvisibleShield HD Screen Protector Apple iPhone XS Max in het kort:

  • Military Grade bescherming
  • Self-Healing Nano-Memory Technologie
  • Case Friendly
  • Makkelijk aan te brengen
Lees meer

Specificaties

Productcode 52670
Merk ZAGG
MPN 200201925
Garantie 6 maanden
Type Screenprotector Tempered Glass
Aantal in de verpakking 1
Privacy Glass Nee
EAN 848467076431
Toon meer

Vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Vul dan hieronder uw gegevens in, en stel uw vraag. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Stel een vraag

Geschikt voor

  1. Apple iPhone XS Max
    Apple iPhone XS Max
Reminder image

Bekijk alle Apple iPhone XS Max Screen Protectors

36 Verschillende modellen

x
Klik hier voor de resultaten