ZAGG InvisibleShield Glass+ Tempered Glass OnePlus 5

Bekijk productvideo's
Productcode: 52038
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Alternatieven

Meer alternatieven

Productomschrijving

De ZAGG InvisibleShield Glass+ is een van de sterkste screen protectors die je kunt vinden. Waar andere tempered glass screen protectors barsten, vertoont de Glass+ nauwelijks een schram. ZAGG InvisibleShield Glass+ biedt 3X zoveel bescherming tegen barsten dan een gewoon scherm. De Display van uw OnePlus 5 is dus uitstekend beschermd.

Hoe de Glass+ aan deze optimale bescherming komt? Het glas is extra verstevigd bij de randen, aangezien dat de zwakste plekken van glas zijn. Het glass is opgebouwd uit vier lagen met de nieuwste ontwikkelde materialen voor de ultieme bescherming. Nog niet overtuigd? Bekijk de video en zie hoe de ZAGG InvisibleShield Glass+ schade voorkomt.

Installatie

De ZAGG InvisibleShield Glass+ is erg eenvoudig te installeren. Voor hulp kunt u de tweede video bij dit artikel bekijken, waar de installatie stap voor stap helder wordt uitgelegd.

Lees meer

Specificaties

Productcode 52038
Merk ZAGG
MPN 200101042
Garantie 6 maanden
Type Screenprotector Tempered Glass
Aantal in de verpakking 1
Privacy Glass Nee
EAN 848467066562
Toon meer

Vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Vul dan hieronder uw gegevens in, en stel uw vraag. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Stel een vraag

Geschikt voor

  1. OnePlus 5
    OnePlus 5

Bekijk alle OnePlus 5 Screen Protectors

7 Verschillende modellen

x
Klik hier voor de resultaten