Shop met korting! Vakantiegeld sale logo Shop met korting!
Vakantiegeld sale

InvisibleSHIELD Glass+ Visionguard Tempered Glass Apple iPhone XS Max

Productcode: 52674
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Productomschrijving

De InvisibleSHIELD Glass+ Visionguard Tempered Glass is een screen protector van hoge kwaliteit. InvisibleSHIELD Glass+ Screen Protectors komen met levenslange garantie, bieden extra bescherming tegen vallen en zijn vuilbestendig. Daarnaast is de screen protectie om makkelijk in gebruik te nemen dankzij de unieke ‘EZ Apply’ methode. Dit alles samen maakt de InvisibleSHIELD Glass+ Visionguard Tempered Glass een van de beste screen protectors voor uw Apple iPhone XS Max, die drie keer zo bestendig is tegen barsten als het glas van uw smartphone.

Ontwerp van 4 Lagen

De InvisibleSHIELD Glass+ maakt gebruik van de modernste technieken om de beste bescherming te bieden. De screen protector bestaat uit vier lagen, elk met zijn eigen functie. Onder de standaard laag van gehard glas bevindt zich een Ion Matrix laag. Deze state-of-the-art technologie zorgt ervoor dat het glas extra bestendig is tegen schokken. In combinatie met de extra verstevigde randen zorgt dit ervoor dat barsten voorkomen worden. Bovenop de standaard laag zit een vetbestendige laag, zodat uw glas vingerafdrukvrij blijft. Tot slot zit er aan de onderkant een klevende laag die ervoor zorgt dat de InvisibleSHIELD Glass+ zonder bubbeltjes aan te brengen is.

EyseSafe Filter

Deze Glass+ Visionguard Tempered Glass beschikt over oogbeschermende Eyesafe technologie in het glas. Deze Eyesafe technologie beschermt uw ogen tegen het blauwe licht afkomstig van uw toestel. Deze Tempered Glass houdt namelijk dit blauwe licht tegen en laat enkel het hoofdlicht van het display door. Door het blauwe licht uit te filteren worden uw ogen beschermt en zal u minder last ervaren van geïrriteerde ogen, slaapverstoring en wazig zicht. Deze extra lichtfilter functie in het glas heeft geen belemmering op de helderheid en scherpte van het display, dus levert de Screen Protector niets geen kwaliteit in van het display.

Levenslange Garantie

InvisibleSHIELD biedt levenslange garantie op de Glass+ Visionguard Tempered Glass. Mocht uw InvisibleSHIELD Glass+ dus beschadigd raken, zullen zij het product vervangen!

Eenvoudige Installatie

Deze InvisibleSHIELD Glass+ Visionguard Tempered Glass is eenvoudig aan te brengen dankzij de ‘Smart EZ’ applicatie methode. Dankzij deze door InvisibleSHIELD ontwikkelde applicatie methode weet u zeker dat de InvisibleSHIELD Glass+ Visionguard screen protector zonder bellen en accuraat op uw Apple iPhone XS Max geplaatst kan worden.

InvisibleSHIELD Glass+ Visionguard Tempered Glass Apple iPhone XS Max in het kort

  • Uitstekende bescherming
  • Extra bescherming tegen krassen
  • Makkelijk aan te brengen
  • Versterkte randen
  • Anti-vingerafdrukken
  • Levenslange garantie
Lees meer

Specificaties

Productcode 52674
Merk InvisibleSHIELD
MPN 200102216
Garantie 6 maanden
Type Screenprotector Tempered Glass
Aantal in de verpakking 1
Privacy Glass Nee
Anti-bacterieel Nee
Installatietray bijgeleverd Nee
Blue Light Filter Nee
EAN 848467078756
Toon meer

Vraag en antwoord

Heb je een vraag over dit product? Laat het ons weten! Binnen 1 werkdag ontvang je een antwoord van onze productexperts.

Stel jouw vraag

Geschikt voor

  1. Apple iPhone XS Max
    Apple iPhone XS Max