ZAGG InvisibleShield Glass Contour Samsung Galaxy S8

Bekijk productvideo
Productcode: 51420
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Productomschrijving

De ZAGG screenprotector is vervaardigd uit sterk tempered glass met een sterkte van 9H, het geeft u maximale bescherming tegen krassen, en vlekken terwijl het de hoge resolutie van het display van uw Samsung Galaxy S8 weergeeft. ZAGG InvisibleShield Glass Contour voor uw Samsung Galaxy S8 is de volgende stap in de evolutie van hoogwaardige display bescherming. De InvisibleShield Tempered Glass maakt zich uniek door de gouden randen rondom de tempered glass. 

Het glas van de ZAGG Invisible Glass voor uw Samsung Galaxy S8 heeft een gepolijst oppervlak met taps toelopende randen, zo wordt het hele scherm van uw Samsung Galaxy S8 beschermd en heeft u geen last van krassen, en andere beschadigingen. U hoeft zich er geen zorgen over te maken dat uw touchscreen niet meer werkt door het 0.4mm dikke glas. De ZAGG InvisibleShield Glass Contour geleidt uitstekend waardoor u uw Samsung Galaxy S8 zonder belemmeringen kunt gebruiken. Het 0.4mm glas beschikt over een unieke laag olie resistante coating. Deze coating zorgt ervoor dat olie, water, en vlekken altijd gemakkelijk zijn af te vegen.

Glas helder

De ZAGG InvisibleShield Glass Contour is ontworpen om te beschermen, maar ook om de resolutie van uw scherm te behouden. Met de ZAGG InvisibleShield Glass Contour behoudt u een glas helder beeldscherm, Dat maakt het de beste keus voor een helder scherm met optimale bescherming. De ZAGG InvisibleShield Glass Contour is getest voor de beste bescherming. Uit de test is gekomen dat de ZAGG InvisibleShield Glass Contour zo sterk is, dat u een speciale garantie krijgt. Deze garantie is zo lang als de levensduur van uw Samsung Galaxy S8.

Lagen

Deze sterke ZAGG InvisibleShield Glass Contour bestaat uit vier lagen. Laag nummer 1 is de olie resistante coating tegen vuil en vlekken. De tweede laag is het kras bestendige tempered glass. De derde laag is ook een premium protection laag voor extra goede bescherming. De laatste laag is een zelfklevende laag voor het plaatsen op uw Samsung Galaxy S8. Het plaatsen van de ZAGG InvisibleShield Glass Contour is erg makkelijk, u zorgt er alleen voor dat het glas goed op uw Samsung Galaxy S8ligt, en de ZAGG InvisibleShield Glass Contour doet de rest.


ZAGG InvisibleShield Glass Contour Samsung Galaxy S8 in het kort: 

 • Display bescherming
 • Tempered glass 9H sterkte
 • 0.4mm dun glas
 • Geen belemmeringen voor touchscreen
 • Display blijft glas helder door maximale transparantie
 • Garantie levensduur toestel
 • 4 lagen bescherming
 • Origineel ZAGG product

Let op: Edge to Edge screenprotectors zijn niet compatible met hoesjes. Voor meer informatie neem contact op met onze klantenservice. 

Lees meer

Specificaties

Productcode 51420
Merk ZAGG
MPN GS8CGS-F00
Garantie 6 maanden
Type Screenprotector Tempered Glass
Aantal in de verpakking 1
Privacy Glass Nee
Lengte 142 mm
Breedte 67 mm
EAN 848467059809
Toon meer

Vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Vul dan hieronder uw gegevens in, en stel uw vraag. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Stel een vraag

Geschikt voor

 1. Samsung Galaxy S8
  Samsung Galaxy S8

Bekijk alle Samsung Galaxy S8 Screen Protectors

20 Verschillende modellen

x
Klik hier voor de resultaten